Ratcatchers

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Gertrude háza
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Gertrude's cat, Icthlarin's Little Helper
Képességek
Tárgyak 2000 coins, Catspeak amulet, clean kwuarm, Red spiders eggs, Vial, 4 Cheese, Pot, Weeds, Gyufa (Tinderbox), Bucket of milk, Marrentill, Ground unicorn horn, 1 macska, Kaja a macskának, Warrock teleport, Ardougne teleport, Al-Kharid teleport (Ring of dueling)
Jutalom
2 Quest pont, 4500 Thieving XP, Mostantól játszhatok a Rat Pit nevű minigamet

1. Beszélj Gertrudal, őt a banktól nyugatra egy kis házban találod meg.

2. Menj a varrocki szenyvízcsatornába, és ahogy lemásztál a létrán, ott találod Grimesquitet. Beszélj vele, és azt fogja mondani, hogy a cicának el kell fognia 8 patkányt.

3. Ha megvan mind a 8 patkány, akkor beszélj Grimesquitel, és kapni fogsz egy patkányrudat.

4. Ezek után a nővérek el fognak küldeni Ardougnébe, hogy keresd meg Jimmy Dazzlert. Őt kelet Ardougnéban, a Combat Training Camptől dél-keletre találod meg.

5. Ő adni fog egy térképet, és azt fogja mondani, hogy követned kell azt, ami a térképen van. El kell menned az udvarházba, ezt a piactól nyugatra találhatod meg. Onnan lehet felismerni, hogy a kertjében 2 szökőkút van. A feladatod az, hogy ha ott vagy, fogd meg az összes patkányt úgy, hogy az őrök ne vegyenek észre.

6. Mielőtt elindulnál, olvasd el a térképet, és Jimmy el fog küldeni az udvarházba.

7. Ha már ott vagy, akkor vedd fel a táskádba a cicádat, és vigyázz, hogy ne vegyenek észre az őrök!!

8. Az első feladatod az, hogy settenkedj el az őrök mellett, és menj el balra, azután menj egész végig északra, és végül kelet felé, ahol találsz egy rácsot. Legyél nagyon óvatos, nehogy észrevegyenek az őrök! Most mássz fel azon a rácson, és szereld fel a patkányrudat. Itt menj a keleti fürdőszobába, és maradj ott, amíg a 2 őr elmegy! Ha elmentek, fuss át a másik szobába, és fogd meg a patkányokat, és mássz le a rácsokról. Az alsó emeleten is van 2 patkány, 2 különböző szobában.

Map.png


9. Ha már megvan az összes patkány, és már kiszöknél, akkor el fognak kapni az őrök. Most teleportálj el!

10. Menj vissza Jimmyhez, és beszélj vele. Ő ad egy könyvet, és meg fog kérni, hogy menj el Hooknose Jackhez.

11. Menj el Jackhez, akit Varrockban a rune essence bányától keletre találsz. Azt fogja mondani, hogy kell neki a Kwuarm, a piros póktojás, és egy üres fiola, hogy meg tudja csinálni a patkánymérget. Ezen felül még kell neki egy sajt, hogy elő tudja csalni a patkányokat.

12. Menj Jacktől délre, és mássz fel egy létrán. Használd a sajton azt az italt, amit Jacktől kaptál, és rakd be a patkánylyukba. Ezután menj vissza Jackhez.

13. Azt fogja mondani, hogy megmérgezted a cicáját, és beszélned kell Apothecaryvel. Őt Varrock délnyugati részében találod. Azt fogja mondani, hogy szüksége van:

  • 1 Marrentillre
  • 1 vödör tejre
  • és egy Ground unicorn hornra

Ha ezek megvannak, akkor ebből fog tudni csinálni egy gyógyitalt, amitől a cica meggyógyul.

14. Ezekkel a dolgokkal menj vissza Jackhez, és azt fogja mondani, hogy egyetlen-egy patkány maradt életben, és meg kell, hogy öljed. Most menj vissza a létrához, és mássz fel a raktárba. Vedd elő a macskádat, és használd a patkánylyukon. Ha előjön a patkány, akkor el kezdenek harcolni ( a cicát oly módon tudod gyógyítani, hogy kaját használsz a patkánylyukon). Ha elfogyott a kajád, és meg akarod menteni a cicádat, akkor mássz le a létrán, és ő megy utánad.

15. Ha a patkány meghalt, akkor menj vissza Jackhez. Ezek után el fog küldeni Keldagrim-be.

16. Ha ott vagy, menj a bányászbolttól keletre, és keresd meg Smokin Joet. Meg fog kérni, hogy segíts neki kifüstölni a patkányokat a házából.

17. Használd a weedset (gyomot) a fazékon, és gyújtsd meg, és használd az egérlyukon, de ez először nem fog sikerülni. Próbáld meg újra, és a macskád segíteni fog.

18. Beszélj Joeval, és el fog küldeni Port Sarim-ba, hogy keresd meg The Facet.

19. Azt fogja mondani, hogy mássz le a létrán, és beszélj Felkrashal. Mássz le, és beszélgess vele. Azt fogja mondani, hogy ölj meg minden patkányt a csatornában.

20. Ha megölted mindet, menj vissza The Facehez, és ő elfog mesélni egy történetet arról, hogy meg lehet babonázni a patkányokat. Ezután indulj el Pollnivneachbe. Ha ott vagy, keress egy kígyóbűvölőt, és beszélj vele.

21. Adj neki 100 gp-t, és ő el fogja neked játszani azt a dallamot.

22. Ha megvan, menj vissza Port Sarim-ba, és kezdj el játszani a szennyvízakna közelében. Az ott lévő kígyóbájon van 8 oldal, és 8 feljegyzés. Válaszd ki a helyes feljegyzést mindegyik oldalért. Neked kell egy piros szimbólum! Azon az oldalon, ahol kiválasztod azt a különös feljegyzést, ott a fekete szimbólumra kell kattintanod az oldalon lévő felső bal sarokban, ami pirossá teszi azt. Játszd el a dallamot, és meg fognak halni a patkányok.

23. Menj vissza Felkrashhoz, és oda fogja adni a jutalmadat.
Küldetés kész!

The Ratcatchers rewards.png

By: Ati180