Recruitment Drive

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Sir Amik Varze-zal a fehér lovag kastélyban Falador-ban (White Knight Castle)
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Black Knights Fortress, Druidic Ritual
Képességek Le tudj győzni egy 20-as szintü ellenfelet fegyverek és páncélzat nélkül
Tárgyak 3000 gp az öltöztető mágusnak (Makeover Mage), ha férfi a karaktered, Nem szabad semmit sem hozdoznod a hátizsákodban, és nem szabad semmit se viselned
Jutalom
Initiate sisak, Vehetsz Initiate páncélzatot tiffy-től a parkban - a teljes szett 20,000gp-be kerül, Egy ingyenes öltöztető mágusi bizonylat és 3,000 gp, ha a karaktered férfi volt a küldetés előtt, Saradomin figyelme (Gaze of Saradomin) - ha meghalsz, akkor Lumbridbe helyett Faladorba teleportálódsz, 1,000 Prayer, Agility és Herblore experience, 1 Küldetéspont

Elkezdeni

Recruitment siramik.png
Beszélj Sir Amik Varze-zal, az emeleten a fehér lovag kastélyban Falador-ban. Amikor azt kérdezi, hogy ajáljon-e be egy titkos szervezetbe, válaszolj igennel. Azt mondja, hogy menj Falador parkba, hogy megkezdhezd a kiképzést.
Légy biztos abban, hogy nincs rajtad semmi, és hogy üres a hátizsákod, amikor odamész. Plus még nőnek kell lennie a karakterednek. Ha a karaktered férfi, akkor menj el az öltöztető mágushoz (Makeover Mage), a kézműves céhtől (Crafting Guild) északra, és változtatsd meg a nemedet nőre. Amúgymeg nem tudnád befejezni a küldetést.

Kiképző terep

Recruitment tiffy.png

Beszélj Tiffy Cashien-nel Falador Park-ban, és mond neki, hogy készen vagy. Látsz egy rövid bejátszást, majd elteleportálódsz a Lovagok templomában (Knight's Temple). A próbák véletlenszerűek lesznek, tehát nézd meg ezt a leírást, hogy tudd, melyiknél mit csinálj. Kapsz 5 különböző próbát, de ha valamelyiket elrontod, visszatért Tiffy-hez és elölröl kell kezdened.

Ren Itchwood

Recruitment itchwood.png

Beszélj Sir Ren Itchwood-dal, és ő ad neked egy rejtvényt, hogy megoldd. Ha túl nehéz, akkor beszélj vele, és kérj tőle egy másikat. Amikor azt gondolod, hogy megvan a megoldás, akkor próbáld meg a kombinációt az ajtón. Most oldd meg a rejtvényt, tedd be a relytvény minden sorának a kezdőbetűjét, és tedd össze a betűket, hogy megkaphasd a jelszót.

Kuam Feretse & Sir Leye

Recruitment sirleye.png

Ha egy harcosokkal teli szobában találod magad, és mindegyiket Sir Leye-nek nevezik, akkor női karakterrel győzheted le őket csak. 20-as szintű, és Saradomin megáldotta. Kuam Feretse azt mondja, hogy egy ember/férfi (az angol szó: man, embert, és férfit jelent) se tudja legyőzni. Nagyon könnyü, nem lehet túl nagy probléma legyőzni.

Lady Table

Recruitment ladytable.png

Ha egy olyan szobában vagy, amiben arany- ezüst- és bronzszobrok vannak, akkor beszélj Lady Table-lel, és megkér, hogy válaszd ki azt a szobrot, amit hozzáadott. A tippem az, hogy meg kell figyelni, melyik szoborfajtábón volt csak 3, és azt megjegyezni. Amikor a hiányzó szobrot behozzák, könnyebb lesz megmondani melyiket hozták be.
Csinálhatsz is egy képet a szobrokról, mielőtt elmozdítanák, és csinálj egy másikat, amin már el vannak mozdulva. Hasonlítsd össze a kettőt, és megvan a válasz!

A csirke, a róka, és a gabonászsák

Recruitment chickenfox.png

Ha egy olyan relytvényt kapsz, amiben egy róka, egy csirke, és egy zsák gabona van, először a csirkét vedd fel. Így otthagyod a rókát, és a gabonát, és a róka nem fogja megenni a gabonát. Tedd le a csirkét a híd túloldalán, és menj vissza. Vidd át a gabonát, és vidd vissza a csirkét. Vidd át a rókát, és hagyd is ott. Menj vissza, és vidd át a csirkét.

Sir Tinley és a türelempróba

Ha egy olyan relytvényt kapsz Sir Tinley-től, aki azt mondja, hogy a türelem a kulcs, akkor csak egy helyben kell állnod, és nem kell csinálnod semmit se. Egy idő múlva (kb 15 másodperc), azt fogja mondani, hogy átmentél.

Vegyszerek és a kőajtó

Ha a következő relytvényben találod magad:

Recruitment shelves.png

Először kutass át minden polcot és vegyél el mindent amit találsz. Most kutass át minden ládát, és vegyél el mindent amit találsz. Keress Gypsum-ot, és használd egy Tin-nel (ami úgy néz ki mint egy torta-alátét (cake tin)) a ládákból. Keress egy folyadékkal teli fiolát (Vial of Liquid) és használd vele a torta-alátétet (a tin ami úgy néz ki mint a torta-alátét). Kulcs formának a lenyomata lesz benne. Most önts egy kis Cupric Ore Powder-t (két Curpic fiola van: 1 folyadék, és 1 érc) és Tin Ore Powder-t a lenyomatba, és használj ónt (tin) a Bunsen Burner-rel. Most használd a vésőt (Chisel) a ládákból az ónon, hogy egy bronz kulcsot kaphass.

Vedd fel a fém ásót (Metal Spade) és használd a Bunsen Burner-t vele. Most használd az újonnan kapott fém ásót (nyél nélkül) a kőajtón. Használd a megmaradt vegyszereket (kivéve a folyadékkal teli fiolát, Vial of Liquid) az ásóval, és utána használd a folyadékkal teli fiolát vele. Az ásó kiterjeszkedik, így kinyithatod vele a kőajtót. Most használd a bronz kulcsot a következő ajtóval.

Ms. Hynn Terprett

Ha egy olyan relytvényt kapsz, amiben Ms. Hynn Terprett van, akkor felteszik neked a következő kérdéseket:

Recruitment terprett.png

  1. Which demise would be the wisest? - Wolves. (Melyik haláleset lenne a legbölcsebb? - Farkasok)
  2. Which of the following statements is true? - The third statement. (Melyik állítás az igaz a következők közül? - A harmadik)
  3. What would you get if you multiply by 5 everything left hand by the nearest million? - 5,000,000,000. (Mennyit kapnál, ha megszoroznád öttel minden bal kézt a legközelebbi millióval? - 5,000,000,000)
  4. The four stones, four buckets, four temperatures riddle - 32 Degrees. (A négy kő, négy vödör, négy hőmérséklet relytvény - 32 fok)
  5. Father and Daughter riddle - 10. (Apa és lánya relytvény - tíz)

Befejezni a küldetést

Amint megvan az öt teszt, visszatérsz Falador parkba. Beszélj Tiffy-vel és ő megjutalmaz. Gratulálok, küldetés teljesítve!

Recruitment Drive Rewards.JPG

Source and images taken from: http://runescape.salmoneus.net/