Royal Trouble

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Miscellania jobb oldali kastélya, beszélj az advisorral
Besorolás Elég nehéz
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Throne Of Miscellania
Képességek 40 agility, 40 slayer, meg kell hogy tudj ölni egy 149 lvl-es szörnyet
Tárgyak Pickaxe(tudsz szerezni a küldi alatt is) vagy 5 szén(Coal), Antipoison potion, jó fegyver, páncél, étel
Jutalom
1 Questpoint, 5000 slayer xp, 5000 agility xp, 5000 hitpoints xp, 20k gp, több munkásod lesz, vagyis több mindent, gyorsabban tudsz szedni

1.Meg fogod tudni hogy a király -mivel nem tudta hogy mit csináljon- elkezdte provokálni a Sigrid királynőt. Azt fogja mondani, hogy beszélj a királylánnyal és a királyfival.

Royal trouble 1.jpg

2.Beszélj az egyikőjükkel és azt fogja mondani hogy a király és a királynő össze kell hogy házasodjanak.

Royal trouble 2.jpg

3.Menj és beszélj Gunnhilddel. A kertész a jobb oldali kastély előtt áll. Ő elmeséli azt, hogy az etceterniai katonák elvették a tizedüket a lakosságtól. A katonák megeggyeztek hogy fizetnek, de következő reggel már a tized egy része el lett lopva.

Royal trouble 3.jpg

4.Most menj a jobb oldali kastélyba és beszélj a királynővel aki az emeleten van. Ő pedig azt állitja hogy a miscellaniaiak lopják az ő terményeiket.

Royal trouble 4.jpg

5.Menj és beszélj egy etecarniai munkással aki ugyanazt állitja hogy miscellaniai katonák voltak.

Royal trouble 5.jpg

6.Mondd el ezt a királynőnek és ő megvádolja a királyt. Menj a királyhoz és mondd neki ugyanazt mint a királynőnek. Ő azt mondja hogy beszélj az advisorral.

7.Az advisor azt mondja hogy beszélj a kapitánnyal aki idehozott.

8.Kérdezd meg a kapitányt hogy jött-e valamilyen furcsa utas a szigetre és ő megemlit neked valamilyen tiniket, akik Relekkábol jöttek meglátogatni valamilyen rokonaikat a barlangban egy pár hete.

Royal trouble 6.jpg

9.Jelentsd ezt a királynak és ő adni fog egy papirt ami megengedi neked hogy lemenj a barlangba. Menj le (a barlang a kastély déli részén van,felkiálltó jellel jelölve).

10.Amikor lent vagy beszélj Thorodin-nal aki azt fogja mondani hogy inkább beszélj Donal-lal aki látta a szörnyet és a kocsmában van.

11.Beszélj vele és ő elmagyarázza hogy hogy néz ki és hogy éred el a szörnyet és még adni fog egy tárgyat(mining prop).

Royal trouble 7.jpg

12.Menj vissza ahol Thorodin van(ha nincs pickaxed,akkor itt szerezhetsz). Használd a mining prop tárgyat a repedésen,és menj át. Vegyél el 2 rope-t(kötél), 3 beam-t(gerenda), meg 3 pulley beam-t(e is valamilyen gerenda), meg egy motort a dobozokbol. Most használd a pulley beamet az állványon, használj egymáson egy pulley beamt meg egy beamt hogy kapj egy long pulley beamt. Használj ezen is egy beamt hogy kapjál egy longer pulley beamt és ezt is használd az állványon.

13.Most használj még egy beamt az állványon, meg egy kötelet is. Ez után használj egy pully beamet az emelvényen, ez után pedig a motort használd a motor emelvényen(engine platform). Szedj 5 coalt és használd öket a motoron és menj fel.

Royal trouble 8.jpg

14.Vedd el a deszkát fönt és menj be az alagutba. A folyónál használd a kötelet és ugorj át. Kutasd át a tüz maradványokat, hogy kapjál égett napló maradványokat. A köveknél használd a deszkát hogy átmenj(át tudsz anélkül is átmenni, de néha megcsuszol és akkor vesztesz 8 hp-t).

Royal trouble 9.jpg

Folytasd az utad és szedd össze az összes napló darabokat.(vigyázz a gőzökre(steam), mert leszedhet akár 9 hp-t is és ne menj közel a falhoz mert az meg 8-at sebezhet).

Royal trouble 10.jpg

15.Amikor összeszedted az összeset(aszem 5), kussz át az alagut végén lévő résen. Most látni fogsz egy rövid filmet amiböl megtudod hogy egy kigyó csinált fészket pont oda ahol a lopott tárgyak vannak lerakva.

Royal trouble 11.jpg

16.Kövesd az utat a kigyók között(lvl 90 és 62)és kussz át a résen. Most meg kell ölnöd egy 149 leveles Sea Snake-t. Használj Prot From Melee-t amikor harcolsz vele és ne felejtsd el, hogy mérgezni fog. Miután megölted, dobni fog egy dobozt, big bonest meg további cuccot.

Royal trouble 12.jpg

17.Amikor elhagyod a szobát, egy kötél fog megjelenni ahol a fény van. Menj fel és beszélj a királynővel. Ő elveszi a dobozt és ad 20k pénzt meg egy levelet a királynak. Vidd el a levelet a királynak(ha akarod el is olvashatod) hogy befejezd a küldetést.

Royal trouble rewards.png