Rum Deal

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Port Phasmatys-tól északra. Beszélj Pete kalózzal!
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Zogre Flesh Eaters
Képességek level 40 Farming, level 50 Fishing, level 47 Prayer, level 42 Crafting, level 42 Slayer, elegendő combat level egy level 150 -es szörny megöléséhez
Tárgyak Páncél, jó fegyver, egy kevés kaja (ha jó páncélod van és prayered is jó, akkor elég 1-2 is...), Slayer gloves (Akármelyik slayer mestertől vehetsz)

Erősen ajánlott tárgyak: Ring of Charos (u), Ectophial

Jutalom
7k Farming xp, 7k Prayer xp, 7k Fishing xp, Holy Wrench (Áldott Csavarkulcs)
 1. A küldetés elkezdéséhez beszélj Pete kalózzal, aki Port Phasmatys-tól északra található. Kérdezz rá, hogy van-e esetleg valami küldetés számodra, erre ő elmesél egy történetet. Egyetérthetsz vele és a segítségedet felajánlhatod. Aztán megemlíti egy démonnak a nevét, Baliror the Destroyer. Mond, hogy elég bátor vagy, majd Pete leüt téged hirtelen egy üveggel.
 2. Egy rövid bejátszás mutatja, hogy Pete beszélget Braindeath kapitánnyal az üzemben.
 3. Felébredsz és Braindeath kapitány elmond mindent a Rumlepárlójáról és a kint tüntető zombi csoportról.
 4. Az első feladat az, hogy ad neked egy Blindweed magot, és termeld ki azt neki. Elmondja, hogy a földszinten egy szekrényben vannak használható farmernek való eszközök, és azt is, hogy már csak egyetlen olyan földterület van ahol terem valami. Menj le az alagsorba, az üzemben észak-nyugati létrán, annak a dél-keleti sarka felé lesz egy szekrény, abból szedd ki a cuccokat, majd menj vissza fel a létrán.
 5. Menj ki az üzemből a déli lépcsőn, majd menj a legDél-Keletibb Farming Patch-hez. Óvakodj a level 55 körüli zombiktól, mert azok agresszívak.
 6. Gazold ki a Blindweed Patch-et és vesd el a magot amit kaptál. Öntsd le vízzel ha gondolod ... nem muszáj... szinte azonnal kinő a növény, tehát ne kalandozz el közben.
 7. Amint kinőtt, szedd le a termést és menj vissza Braindeath kapitányhoz. Azt mondja, hogy menj fel a felső szintre és rakd bele a tölcsérbe a Blindweeded. Menj fel az üzemben található dél-keleti létrán, és fent az észak-nyugati sarokban ott a tölcsér, azon használd a Blindweeded. Majd menj vissza a kapitányhoz.
 8. A kapitány azt a feladatot adja, hogy kell neki egy vödör Stagnant víz, ami egy vulkán csúcsán lévő tóban van. Vegyél fel egy vödröt, folyamatosan termelődik egy a kapitány mellett.
 9. Menj le a déli lépcsőn, aztán menj nyugatra aztán látsz egy hidat, ami előtt ott áll 50% Luke. Próbálj meg átmenni a mögötte lévő kapun (ha rajtad van a Ring of Charos akkor simán át tudsz menni), ha nincs rajtad a gyűrű akkor beszélj 50% Luke-val és valahogy eltudod vonni a figyelmét, és könnyedén átsétálhatsz.
 10. Menj fel a vulkán tetejére, ahol egy kis tó található, használd rajta a vödröd, hogy stagnant vízhez juss.
 11. Ha megvan a víz, menj vissza a kapitányhoz, aztmondja, hogy menj fel a felső szintre és öntsd be a tölcsérbe ezt is.
 12. Beszélj a kapitánnyal ismét, elküld fogni pár Sluglings-t. Ad neked egy összegubancolt hálót és egy tálat. Ne szedd szét a hálót! (Ha szétszeded akkor újra össze kell illesztened a darabjait).
 13. Menj ki a gyárból (déli lépcsőn ugyancsak), menj délre a fishing spot-hoz, majd fogj 5 halat. Ha megvan mind az 5 hal, menj fel az üzem felső szintjére, dobd be az 5 halat a "Pressure Valve" -ba és húzd meg a mellette található kart.
 14. Menj vissza a kapitányhoz, ad egy csavarkulcsot, hogy ütögesd meg a vezérlőpultot. Amikor megpróbálod csapni a vezérlőpultot, nem fog működni a dolog. Meg kell keresned a papot akit Davey-nek hívnak. Davey az üzem mellett nyugatra lévő szobában van.
 15. Beszélj vele, hogy áldja meg a csavarkulcsod. Miután megáldotta, menj vissza a főterembe és használd az áldott csavarkulcsot a vezérlőpulton (vezérlőpult= ami ott rezeg folyton :) ) , aztán megjelenik egy level 150-es szellem. Egyszerű megölni protect from melee prayerellel.
 16. Miután megölted a szörnyet, beszélj a kapitánnyal. Azt akarja, hogy hozz neki egy lázas pók holtestet. Vedd fel a slayer kesztyűt, és menj le a földszintre, ölj meg egy pókot is vidd a testét a felső szintre a tölcsérbe. Kész is a rum.
 17. Menj a a csőrendszer kifolyó nyílásához, ami a dél-nyugati részén van a teremnek. Mindenképen legyen nálad egy üres vödör és nyisd meg a csapot. Vidd a rumot Donnie kapitánynak aki kint áll a tüntetők között. Elmondja, hogy a főnökét Rabid Jack-nak hívják. Végezetül menj vissza az üzembe és beszélj a kapitánnyal!


Gratulálok kész is a küldetés!

Rum Deal rewards.png

by --madarfej