Scorpion Catcher

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Thormac-kal a varázslóval
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések
Képességek legalább 31 prayer
Tárgyak Anti-dragon shield, kaja, a többi tárgyat a küldetés alatt kell megszerezni
Jutalom
6625 Strength xp, Tormac megáldhatja a harcibotjaidat 40,000gp-ért, Bemehetsz a Barbarian Outpost Agility Courseba, 1 küldetéspont, 2 pörgetés

Elkezdeni

Thormac.png
Scorpioncage.png Először beszélj Thormac-kal a varázslóval a varázsló tornyában (Sorcerer's Tower), ami Seer's Village-től délre található. Úgy tűnik, hogy elvesztett 3 skorpiót és szeretné, hogy segíts neki a visszaszerzésükben. Azt mondja, hogy beszélj a látnokkal (Seer) Seer's Village-ben északra, hogy segítsen megtalálni őket, és ad neked egy skorpióketrecet, hogy el tudd őket kapni.

Az első skorpió

A látnok azt mondja, hogy az első skorpió undok pókok és 2 koporsó közelében van. A Taverley-től délre levő kazamatában megtalálhatod. Légy biztos benne, hogy hozol magaddal egy poros kulcsot (Dusty Key) Anti-méreg italt (Antipoison Potion), Sárkánytűz pajzsot, kaját, és talán rúnákat a teleportáláshoz.

Dustykey.jpg
Velrak.png
Hogy szerezhess egy poros kulcsot, menj a Taverley kazamatába, és kövesd végig az átjárót, át az animált fejszéknél (Animated Axe), hegyi óriásoknák (Hill Giants) és mérges skorpióknál, amíg egy olyan szobát nem találsz, ami úgy néz ki mint a Black Knight Fortress, csak a föld alatt. Amikor a legnagyobb szobában vagy, menj balra, és öld meg a 47-es börtönőrt ("smasszert" :)) hogy egy börtönkulcsot kapjál. Nyisd ki a közeli cellát és beszélj Velrak-kal, a felfedezővel, hogy kaphass egy poros kulcsot. Most menj vissza a barlangba, ahol mérges skorpiók (Poison Scorpions) és káosz törpék (Chaos Dwarves) vannak. Menj át a Lesser démonokon, és nyisd ki az ajtót
Oldwall.png
a poros kulccsal. Menj el a kéksárkányok (Blue Dragons) (ne feledd felvenni a sárkánytűz pajzsodat!) és a feketedémonok mellett (Black Demons), amíg a mérges pókokhoz (Poison Spiders) nem érsz. Innen már észrevehetsz egy kicsi skorpiót egy kis szobában. Keresgélj (Search) a régi falon, hogy elfogd a skorpiót a skorpióráccsal és teleportálj el, vagy gyalogolj ki a kazamatából.


A második skorpió

Barbscorp.jpg
Menj vissza, és beszélj a Látnokkal megint. Azt mondja, hogy a skorpió egy fejszékkel felszerelt, harcosokkal teli faluban van. Úgy néz ki, hogy ez a Barbarian Outpost, ami Tree Gnome Stronghold-tól északkeletre található. Ha még sose voltál ott, az őr megállít, és megkér, hogy végezd el a The Alfred Grimhand Bar Crawl-t, bebizonyítva, hogy egy igazi barbár vagy.

Miután beengednek, keresd meg a skorpiót, ami egy szobában van a bejárat előtt közvetlenül.

A harmadik skorpió

Monasteryscorp.jpg
Menj vissza a látnokhoz, aki azt mondja, hogy a skorpió egy szobában van barna ruhák közelében. Ez a skorpió a kolostor (Monastery) felső emeletén van, és ez a legkönnyebb rész a küldetésben, már ha be tudsz jutni a "céhbe". Tartsd fejben, hogy legalább 31 prayer kell, hogy felengedhessenek a felső emeletre. A skorpiónak a jobb oldalon kéne járkálnia, a létra mellett.

Miután megvan az utolsó skorpió, menj vissza a Varázslótoronyba (Sorcerer's' Tower) és beszélj Thormac-kal, hogy befejezhesd a küldetést.

Scorpion Catcher rewards.png

Source and images taken from: http://runescape.salmoneus.net/