Sea Slug

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Délre a Legends Guildtól és keletre Ardougnetól
Besorolás Közepes
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek 30-as firemaking
Tárgyak Swamp paste, Hatchet, Tinderbox
Jutalom
1 quest pont, Igaz gyöngy (Oyster pearls), 7175 fishing XP


Utasitások:

1. Beszélj Carolinenal, aki elmondja, hogy mi történt vele. Elmondja, hogy az ő barátja, Holgart, el tud téged vinni a stégre.

2. Beszélj Holgarttal akinek a csónakja, nincs túl jó állapotban, és szüksége lesz egy swamp pastera, hogy megjavitsa. Add oda neki a swamp pastet és máris a halász stégen találod magad.

3. Menj nyugatra és beszélj Baileyvel aki mesél neked egy kölyökről (Kenith) aki az emeleten van és segitségre szorul.

4. Menj fel az emeletre, használd az észak-keleti részen levő létrát. Ha feljutottál menj nyugatra, amig meglátsz egy épületet. Menj be és a beszélj a ládák mögött álló Kenithtel. Utána menj beszélj Holgarttal, hogy megtaláltad Kenithet.

5. Amint beszéltél vele, egy kis szigeten találod magad. A szigeten beszélj Kenttel aki elmondja neked, hogy a feladatod, hogy megmentsd Kenithet. Beszél Holgarttal és vissza térsz a halász stégre.

6. Beszélj Baileyvel, aki adni fog egy gyertyát, ám az nincs meggyújtva. Vegyél fel egy törött üveget (broken glass) a sarokból és menj és vegyél fel egy kevés nyirkos fadarabot ( damp sticks) az észak-keleti részből.

7. Használd a nyirkos fadarabot, a törött üvegen és kapsz száraz fadarabot. Ezt használd a fáklyán és gyújtsd meg.

8. Beszélj Kenithel és mond meg neki, hogy ki fogod rúgni a hiányzó részt (loose pannels) a kinti oldalon és ugorjon ki. Rúgd ki és beszélj vele megint, majd menj a darukezelőhöz, és "rotate crain" opció segítségével kis intróban látni fogod, ahogyan Kennithet az alsó szintre emeled.

9. Beszélj Holgarttal, és mond meg neki, hogy vigyen vissza. Ha vissza értetek, beszélj Carolinenel és vedd át a jutalmad!

Sea Slug rewards.JPG