Shades of Mort'ton

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Moritanya városa.
Besorolás Közepes
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek Lvl 15 herblore, Lvl 20 crafting, Meg kell tudnod ölni egy 40-es szörnyet.
Tárgyak 2 Tarromin, egy favágó balta (pl Rune axe), Tinderbox, kb. 10 000 gp, 2 Vial of water, Páncél és fegyver
Jutalom
3 küldetés pont, 2000 herblore XP, felhatalmazás, hogy be tudj menni a bolt mögötti templomba, a küldetés végén a varrocki gyógyszerész, aki csinálja a Strenght potionokat, ad egy kevés herblore és néha crafting xp-t is


1. Moritanya városa fele, ahogy végig haladsz a csiga úton, és megérkezel a városba, olvasd el a bejáratnál levő táblát (sign).

2. Ha megvan, indulj dél-keletre amig meg nem látsz egy házat, ami közepén egy törött asztal áll. Kutasd át (search) az asztalt (table), és a párkányt (self). Ha megvan fogsz kapni 3 herbet, és egy naplót (diary). Kattints a herbekre, kapsz 2 tarromint és 1 Rogues purset.

3. Olvasd el a naplót, és ki fog derülni, hogy az itteni emberek valamiféle fertőzés áldozatai lettek, ami a temlomból ered.

4. Add a tarrominokat a vial of waterekhez.

5. Vágj ki 3 fát, 2-t gyújtsd meg, az egyiket tedd félre. Ha elalszik a tűz, vedd fel az ashest-t, és add hozzá, az unfinished potionokhoz. Igy kapni fogsz 2 Serum 207-es löttyöt.

6. Ha ez megvan, menj a General Storeba, és itass meg egy adag serumot az ottani csávóval. (1 elhasználva, 5 maradt). Magához fog térni és megköszöni. Beszélj vele, és elmondja, hogy meg kell ölnöd 5 shadet.

7. Menj ki a házból, és ölj meg 5 shadet. Vedd fel a droppjukat (remains), és menj vissza a General Storeba. Itass meg még egy adagot a csávóval (2 elhasználva, 4 maradt).

8. Add a csávónak a remainsokat, és vissza fogja adni. Azt mondja vidd el Ulsquire Shauncyhoz.

9. Menj a házhoz, ahol vizet jelez a minimap, és használd a 207-es serumot a csávón (3 elhasználva, 3 maradt). Add oda neki a remainsokat, és beszélj vele, mielőtt elveszti a hatását a serum. Ha meghalgattál minden változatot a párbeszédben, menj vissza a General Storeba, és használj egy serumot a csávón ( 4 elhasználva, 2 maradt)

10. Vegyél a General Storeban, 10-15 swamp pastet, 5 plankot, 5 limestonet, 5 limestone rockot, 1 Olive oilt. Ha ez megvan, indulj észak-keletre, és válts szervert, valami forgalmas (pl. w2), mert csak ott tudod teljesiteni a küldetést. Ha megtaláltad a templomot, kattints az egyik falára, és igy elkezdi épiteni. Nézd a jobb felső sarkot, és várd meg, hogy a repair state felmenjen 100%-re, és a Sancity 10%-ra.

11. Ha ez megvan, a temlom közepén van egy fáklya (flame), használd rajta a tinderboxot, utána pedig az Olive oilt. Igy kapni fogsz egy Sacred Oil névre halgató löttyöt. Ha ez megvan, építs tovább, és vidd fel a Sancityt 20%-ra. Ha megvan, használd a fáklyán a maradék 207-es serumot és így kapni fogsz egy serum 208-at. Ha megvan, használd a Sacred Oilt a meghagyott logson, és kapni fogsz egy Pyre logsot. Ölj meg mégegy shadet, szedd fel a maradványait és menj délre.

12. A város legszélein, vannak oltárak. Úgy néznek ki mint egy kereszt, és koporsó alakuk van. Használd az egyiken a Pyre logsot, utána a remains-t, és végül a tinderboxot, és kapni fogsz egy kulcsot (key).

13. Ha megkaptad a kulcsot, menj vissza Ulsquire-hez, használd rajta a serum 208-at.

14. Gratulálni fog. Küldetés teljesitve!

Shades of Mort'ton rewards.JPG