Shadow of the Storm

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Al Kharid
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Demon Slayer, The Golem
Képességek 30 crafting, Meg kell tudnod ölni egy lvl 100-as szintű Demont.
Tárgyak Valamilyen sötét ruha; a lényeg, hogy teljes legyen, pl:, full black dragonhide, black mistyc robes, dark wizard robes, desert robes-on használsz mushromot és fekete lesz, 2k gp, 5 darab 4-es Waterskin, Knife, Shantay pass, Desert robe-top, Silver bar, Empty vial, Pestle and Mortar, Papyrus, Lobby vagy jobb kaja, feltöltött Amulet of Glory és Ring of Dueling jól jöhet
Jutalom
1 küldetés pont, Darklight sword, 10 000 xp egy választott combat skillre


Bevezetés

Egy sötét varázslókból álló csoport megpróbálja megidézni Agrith-Naart, a hatalmas, misztikus hatalommal bíró démont.
Egy Saradomin pap megkér, hogy segíts a varázslóknak előhívni a démont, majd öld meg.

De nem minden az, aminek látszik...

A küldetés

1. Menj Al Kharid bankhoz és beszélj Father Reen-el, aki a bank körül sétálgat. Ha nincs Silverlightod, akkor ad egyet. Elmondja, hogy gonosz varázslók megpróbálnak megidézni egy hatalmas erejű démont. Ezután elküld Ruins of Uzer-be.

2. Menj keletre oda, ahol a The Golem küldetésben megismert Clay Golem található, és szedj egy gombát (mushrom). Használd a Pestle and Mortaron és kapsz egy fekete festéket, ha van nálad egy Empty Vial. Ha meg van, ezt használd a Silverlightodon és ettől fekete, azaz Darklight lesz.

3. Beszélj a Clay Golemmel, míg meg nem jelenik egy pap; beszélj vele is. Menj le a lépcsőn a Golemnél, aztán menj egyenesen és beszélj Evil Dave-vel. Ha úgy gondolja, hogy elég gonosz vagy, kinyitja a portált és bemehetsz Denathoz. Ha nem fekete ruha van rajtad, nem fog elég gonosznak találni és nem nyitja ki a portált.

4. Befogad a csapatába és elmond neked egy "ráolvasást". Ne felejtsd el mit mondott! Érdemes screenshotot készíteni. Most menj és beszélj mindenkivel, míg nem kapsz egy Demonic sigil mouldot.

5. Teleportájl Al Kharidba és az olvasztókemencénél Crafting furnace.gif a silver bar és az előbb kapott mould segítségével készíts egy Demonic sigilt. Item demonicsigil.gif

6. Menj vissza az Uzer-nél lévő "Démon birodalomhoz" és beszélj Matthew-al. Azt fogja mondani, hogy meg kell találnod egy könyvet.

7. Beszélj a Clay Golemmel a templom mellett, és kérdezd meg, hogy látott-e valamit tegnap éjszaka. Erre azt fogja mondani, hogy látott egy embert, aki beletett egy könyvet az egyik törött égetőkemencébe. Menj a Golemtől kicsit keletre és megtalálod a megfelelő törött kemencét.

Shadowofthestorm lyuk.jpg

8. Vedd fel a könyvet és vidd vissza Matthew-nak. Demonic Tone a könyv neve.

9. Most fog elkezdődni a rituálé. Neked is skandálni kell a szavakat.

Shadowofthestorm ritual.gif

10. Denath be fog lépni a portálba, Matthew azt fogja mondani a Demonnnak, hogy menjen vissza a Demon világba, e helyett a Demon leviszi Denathot az alivilágba. Ezután néhányan el fogják hagyni a csoportot. Vedd fel Denath otthagyott sigiljét.

11. Ahogy kimész néhány szellem megöl egy embert. Vedd fel a sigiljét. Menj Evil Dave-hez és beszélj vele. Mondd meg Eric-nek, hogy menjen vissza a portálba és adj neki 4 sigilt; de erikre rádölt 1 fal és meghalt. Evil Dave ad neked még egy sigilt.

12. Menj ki! Vigyázz, mert miközbe kimész, feltámad egy forgószél és sebződsz. Beszélj Father Reen-el és mondd meg neki, hogy menjen be; de ő nem akar. Válaszd a beszélgetésben az utolsó opciót, ekkor bemegy és elvesz tőled egy sigilt.

13. Ezután beszélj Father Badden-el, aki viszont magától bemegy, nem kell győzködni; ő is elvesz tőled egy sigilt.

14. Most kérdezd meg a golemet is, ő sem akar bemenni, újra át kell programoznod ugyan azzal a módszerrel, mint a The Golem küldetésben. Ha megvan, ő is elvesz tőled egy sigilt és bemegy a templomba.

15. Menj vissza te is a templomba és beszélj ismét Matthew-al. Olvasd el a könyvet és keresd meg a helyes skandálási szöveget, (utolsó előtti lap). Mint elsőre most is körbeálljátok azt az altart és elkezdesz skandálni, míg elő nem jön a démon. A démon megöli Matthew-et. Elmondod a démonnak, hogy te szívattad meg, Matthew csak csali volt, ezután megtámad téged.

Shadowofthestorm demon.png

16. A démon varázslattal és közelharccal is támad. Ha protect from magic prayert kapcsolsz be, akkor meelevel; ha protect from meele-t, akkor magiccel üt. Érdemes a protect from magic prayert bekapcsolni, ugyanis nem üt meelevel sokat; ha armour nélkül vagy akkor is max 10 kaja. Bármilyen fegyverrel ütheted, de mikor lement teljesen a hp-ja, át kell váltanod Darklightra és azzal kell bevinni az utolsó ütést. Miután meghalt, kiválaszthatod melyik combat skilledre kéred a 10k xp-t.

Shadow of the Storm rewards.JPG