Shilo Village

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Mosol Rei-vel Shilo Village kapujánál.(ez a kapu Shilo Village keleti részén van)
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Jungle Potion
Képességek 32-es agility, 20-as crafting, le tudj győzni 3darab 90 combat körüli szörnyet (ajánlott barátokkal menni, mert a szörnyeket többen is lehet támadni de, csak annak számítja megöltnek, aki előhívta)
Tárgyak Spade, 3 SIMA Bones, Lit candle, Chisel, Hammer, Bronze bar, Rope, a legjobb cuccodat hozd, Prayer potion ajánlott
Jutalom
2 quest points, 3875 xp a craftingra, belépés Shilo village-be, és bányászhatsz gem-et

Leírás

1. Mosol Rei ad egy szalagot de a quest még nem lesz elkérve.

2. Menj Trufitus-hoz és mutasd meg neki a szalagot (use with Trufitus). Hosszan nézi és elmondja mi ez, az összes kérdést kérdezd meg! Ezután megtudod hogy meg kell találnod Ah-za rhoon templomát.

3. Trufitus házától keletre lesz egy farönk a folyón, azon menj át. Itt van néhány jogre menny délnek addig, míg nem látsz egy földkupacot a térképen ezt látod: (amíg nincsenek képek megmondom hogy hol lehet megtalálni: www.runehq.com)

4. Ezután áss a közelében (ezt csak akkor tudod ha az összes kérdést megkérdezted az elején). Miután a homokot elkapartad használj rajta egy rope-ot és egy lit candle-t.

5. Menj le és irány délnek, míg baloldalt nem látsz egy sziklafalat, amin fel tudsz mászni. Ha mégsem találnád, meg használd az itteni térképet: Runehq.com

6. Ezután menj északnak, és ahol a térképen is látod, ott van egy zöld scroll a neve Tattered scroll. Keresgélj a köveknél (search) és megtalálod.

7. Most menj dél-keletnek és ott szintén a térképen, látsz egy zöld scroll-t. Keresgélj a zsákban és megtalálod a Crumbled scroll-t.

8. Irány észak és ott az akasztófánál keresd meg Zadimus csontjait (search). Ha ez mind meg van, akkor menj vissza Trufitus-hoz.(Hogy lehet visszamenni? Elsőnek menj vissza arra szintre ahol lejöttél és onnan délnek aztén keletnek és ott ki tudsz menni.)

9. Használd rajta az összes cuccot (use) és megmondja mik ezek.

10. A csontvázat ássd el Trufitus házától balra, ahol van egy imádkozó hely, de te nem tudsz ott imádkozni. Ha elástad, akkor egy szellem megjelenik és ad neked egy bone shard-ot. Ezt vidd vissza Trufitushoz.

11. Hagyj 3 helyet az inventoridban. Menj délnek, és ott balra találsz egy helyet, ahol fel tudsz mászni. Mássz fel a hegyre, néhányszor leeshetsz. Menj át a hídon (itt is leeshetsz de, minél kevesebb kiló van nálad annál kevesebb a veszélye hogy leszakad a híd és lehetőleg ne fuss) és a sziget északi oldalán találsz egy sziklát (olyan a színe mint, ha kibányásztad volna) keresgélj (search) és menj le.

12. Menj északnak, és ott van egy dolmen. Keresgélj rajta és találsz 3 tárgyat. Sword pommel, Locating crystal, Bervirius notes.

13. Menj vissza Trufitus-hoz és add oda neki azt a 3 dolgot (use). Elmondja, hogy kéne egy bronze necklace.

14. A közelben van egy kovácsoló hely és készítsél egy bronze wire-t (drót). Most használd a chisel-t a sword pommel-en. Amit kaptál belőle, használd a dróton és mutasd meg ezt Trufitus-nak.

15. Vedd fel a legjobb cuccodat és hozz 2-3 prayer pot-ot + 10 sharkot vagy lobby-t (többet is lehet) és hozd a nyakláncot (’Beads of the Dead’) (ezt vedd fel és folyamatosan viseld, míg nem látod, hogy leveheted!) a bone shard-ot és egy chisel-t és még a maradék helyre hozz kaját vagy super pot-okat. Ha kész, menj át megint a farönkön, de most északnak vedd az irányt! Menj addig, míg nem látsz egy macska szerű állatot, ezt hiába támadod nem tudod soha megsebezni.

16. Kb ott van két pálmafa search-olj rajta, így lesz ott egy kapu. Használd a chisel-t a bone shard-on és ebből lesz egy bone key. Ezt használd az ajtón de, legyen rajtad a Beads of Dead.

17. Most bent vagy egy barlangban, ami így néz ki: Tip.it

18. Most menj a kapuhoz, menj át és mássz le a köveken, (protect from meele!) na most fuss balra aztán megint lesz egy útelágazás, ott fel vagy le - ezeket választhatod - menj lefelé, na utána megint lesz egy útelágazás, balra vagy jobbra - go balra – és a végén van egy ajtó.

19. Használd rajta a 3 bones-t ha véletlenül elásnád, ölj meg egyet a csontik vagy zombik közül.

20. Menj be és search-eld a dolment, na előhívtad az első ellenséged! Öld meg, és utána csináld ezt a többi 2-vel is. (veszély: ez nem ismételheted meg vagy kezdheted előröl: azaz ha meghalsz nem tod megcsinálni ezért ne halj meg. – lehet hogy nem de azért vigyázz!)

21. Amint megvan search-eld a dolmen-t és kapsz egy csontvázat. Menj vissza a sziklához (ahol a bejárat van, itt másztál le) és mássz fel. Aztán menj ki a jobb oldali kapun.

22. Ezt vidd oda, ahol 3 cuccot kaptad. (aki nem emlékszik, hogy kell oda menni, nézze meg a 11-es pontot. (11.)

Gratula, kész a küldi!

Shilo Village rewards.jpg