Smoking Kills

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Pollivenach
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Restless Ghost, Icthlarin's Little Helper
Képességek 25 Crafting, 35 Slayer, minimum 85 Combat
Tárgyak Catspeak amulett vagy Catspeak amulett (e), range vagy magic támadási módszer (megölni 6 darab 31-es szintű szörnyeket), páncélzat, Prayer potion, kaja, macska vagy kismacska, Ghostspeak amulet, Earmuffs, Facemask, és kötél. (A kötélre csak akkor van szükség, ha még nem csináltad meg a Dealing with Scabaras küldit). Shantay pass, coins, vagy Pharaos sceptre.
Jutalom
1Qp, Hozzáférés a Pollnivneachben levő új slayermasterhez és börtönhöz, rendelkezésre álló új Slayer jutalmak, képesség kombinált slayer itemek készítéséhez, és 5 k Slayer XP.


A bajba jutott nővér

Quest smokingkills kep 001.PNG

Szerezd be Catspeak amulettedet és utazz Pollnivneachbe. Beszélj Sumonával, a general store stalltól északra levő házban. Meg fogja kérdezni, hogy nem tudnál-e neki segíteni meg találni az ikertestvérét, aki eltűnt egy kútban.

Hozd a Catspeak amuleted és menj Pollnivneach központjába majd próbálj meg lemászni a kútba.
Quest smokingkills kep 002.PNG
Nem fog sikerülni, mivel Ali (aki egy macska)Quest smokingkills kep 003.PNG megállít. Beszélj vele, hogy megtudd lent a kútban banshee-k vannak. Ali rávilágít hogy nem tudod egyszerre viselni a facemaskodat és a earmuffodat, de azt is elmondja hogy megkeresheted a rég halott Catolax-ot aki egy slayer master és aki majd megtanítja neked hogyan tudod egyszerre viselni a két tárgyadat.

Hozd a kedvenc cicád vagy a kiscicád, a Catspeak amulettet, a Ghostspeak amulettet, páncélzatot, Ranged/Magic támadó módszerhez kellékeket, Prayer potion, waterskins(4), egy kevés étel, és utazási módszer az Agility Piramishoz vagy Sophanembe. Szintén szükséged lesz egy kötélre az Agility Piramis mögötti úthoz ha még nem csináltad meg a Dealing with Scarabas küldetést.

A Slayer Master

Quest smokingkills kep terkep.PNG

A Slayer Masterhez két úton juthatsz el(mellékelt térkép):

  • Ha készen van a Dealing with Scarabas küldetés akkor a piros út lesz a tied. Menj szőnyeggel Sophanembe, majd onnan fuss az agility piramishoz, kötélen mássz fel és mehetsz is a jelzett helyre (Vigyázz a felmászásnál, a célállomásnál mummy-k lesznek amik nagyokat tudnak ütni.
  • Ha nincs kész a küldetés akkor a zöld a te utad. Szintén Sophamenhez menj innen keletre. Vigyázz a krokodilokra!! Menj át a füves területen. Itt a bokrokat szét tudod nyitni az úton, majd fel a lépcsőn és irány az ajtó!
Amint megérkeztél a kijelölt helyre, látni fog egy ajtót (Sealed Door). Ezen menj be, melletted a falban láthatsz egy pickaxe-t. Vedd fel! A szemben lévő csapdákon NE menj át! Itt az ideje,hogy a macskád is segítsen. Használd (use) a cicád/macskád a jobb oldali kis lyukon
Quest smokingkills kep 004.PNG
és a macska kinyitja a rejtett ajtót. Amint belépsz használnod, kell Magic vagy range tudásod, mert a kis szakadék mellet csontvázak lesznek, amik dobálni fognak téged. Öld meg őket, de vigyázz, mert ha kimész a teremből, újranőnek! Amint megvagy velük, zúzd szét (destroy) a falat. A melletted levő falban látni fogsz nagyon kicsi gombot. Nyomd, meg és a csapdák deaktiválódnak. Menj tovább és ugyanezt a módszert használva, menj be a terembe. Itt 2 zombi és 2 skeleton lesz.(könnyű őket megölni) Amikor megölted őket látni, fogod majd, ahogy 1 mummy warrior jön ki a koporsóból. Öld meg! Dobni fog egy key-t. Vedd fel, nyisd ki a melletted levő kaput majd húzd meg a kart! Ezt kell csinálnod a másik oldalon is. Miután megvagy, gyere a középen lévő úthoz és menj végig a csapdákon(már nem sebeznek), Vedd fel a Ghostspeak ammuletted és beszélj Catolax-al. Elmondja, hogyan kombinálhatod a slayer kellékeket(nagyon bonyolult).
Quest smokingkills kep 006.PNG

A végső csata

Most eljött a végső harc ideje! Hozz magaddal Prayer potionokat (2-3 elég és a cicád le is bankolhatod), ételt, super defence és egy super attack/str potiont(csak ha szükségesnek érzed), páncélzatot, a masked earmuffotQuest smokingkills kep 007.PNG, ha úgy gondolod teleport runet, vagy tele tabot és végül BÁTORSÁGOT. Ha megvagy ezekkel, menj vissza Pollnivneachba és menj le a kútba(előtte a masked earmuffot ne felejtsd felvenni!!).

Indulj északra ahol lvl 90-es Mighty Banhsee-k várnak rád.
Quest smokingkills kep 008.PNG
Ölj addig, amíg nem kapsz Banshee voice-t. Ha megvan, menj egyenesen a terem túlsó végébe és használd a banshee voice-t a barrieren.
Quest smokingkills kep 009.PNG
Bejutottál és most készülj fel! Ott lesz Sumona testvére, és segítségért kiabál, de nem csak őt látod, hanem a 141-es Banshee Mistress-t és 4 Scarabas szolgáját. Itt az idő, HARC! Használj protecteket mert, támad mage-el és ütéssel. Amikor körülbelül a fél élete lement segítséget, kér a szolgáitól, akik igen erősek range-el! Itt válts protect from range-re , ha akarod megölheted a szolgálóit de egyszerűbb ha tovább ölöd a királynőt.

Amikor meghalt láthatsz egy kis bejátszást, ahol kiderül, hogy Sumona testvére gonosz, megöli a szolgálókat és elégeti a könyvet. Menj vissza a kútból Sumonához és beszélj vele!


Gratulálok, kész a küldetés!

Smoking Kills rewards.JPG

By: ada762 és Sender00