Spirit of Summer

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Varrocktól északra a Wilderness fal mentén.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Restless Ghost
Képességek 40 Construction, 26 Farming, 35 Prayer, 19 Summoning
Tárgyak Ghostspeak Amulet, Bucket, Hammer, 2 Planks, 4 Steel Nails, Limpwurt Seed, Rake, Seed Dibber, Spirit Wolf Pouch, Desert Wyrm Pouch, Spirit Scorpion Pouch

Figyelem: Ezek a tárgyak a pouchok és a Ghostspeak amulet kivételével mind megtalálhatóak a küldetés helyszínén! Valamint csak az vigyen páncélt aki nem fél, hogy elveszíti!

Jutalom
1 Quest Point, 7500 Construction XP, 5000 Prayer XP, 2000 Farming XP, 1000 Summoning XP, Jennica's Ring, Belépés a Spirit Realmba, Képesség cursed magic tree vágására


Summerloc.png

Spirit of Summer

1. Beszélj Summerrel Wilderness fal mentén, mire ő magával visz egy farmra. Kövesd őt. Amikor a házba érsz a képernyő elfehéredik és megkérdezni tőled, hogy be akarsz e lépni a szellemvilágba. Neked igennel kell válaszolnod, hogy elkezd a questet. Ha bent vagy a szellemvilágba, akkor 1 rövid jelenetet fogsz látni.

Quest spiritofsummer kep 1.PNG

2. A jelenet után észreveheted a szellemet, de furcsa "védőpajzs" van körülötte, ami miatt sajnos nem tud beszélni. Az apja mellette áll és különböző testmozgásokkal (emote) próbál veled beszélni. A testmozgások teljesen véletlenszerűek, viszont mindegyikre van válasz. Ha figyeltél a jelenetre észreveheted, hogy van a gyereken és az apján kívül 2 másik ember is ebben a világban. Tőlük ellesheted, hogy meik testmozgásra mien testmozgással kell válaszolni. Ha jól válaszolsz az apának, akkor egy gyűrű eltünik a lány "védőpajzsából", viszont ha rosszul, akkor mindegyik visszakerül. Ha az apa a "think" testmozgást csinálja, akkor nem érti, hogy mit mutatsz neki (think = megismétli az előző emotet).

Quest spiritofsummer kep 2.PNG

3. Miután az összes gyűrű eltünt, próbálj meg beszélni a lánnyal (ghostspeak amulet kötelező!!!). Azt mondja, hogy találkozzatok a farmtól nyugatra, néhány hegy mellett húzódó faluban. A falu a black knight's fortress-től nyugatra található. (térképen ez is "Ruins"). Miután beszéltél a lánnyal, hagyd el a szellemvilágot és indulj el a faluba. A faluban beszélj a lánnyal aki a farming patch-től kicsit keletre található. Elvisz a szellemvilágba és beszél neked egy vadállatról és a mögötte levő hordóról.

Quest spiritofsummer kep 3.PNG

4. Ezután beszélj vele, hogy vigyen vissza a valódi világba. Ha visszamentél be kell szerezned 1 bucketet. A faluban megtalálod a legészakibb és legkisebb házban. Ezután használd a vödröt a hordón (a valóságban). Ezután menj a falu közepébe, ahol egy szobor található. A szobor mellett észrevehetsz egy farönköt gombákkal. Szedd le a gombákat (szükséges 3 hely a táskádban).

Quest spiritofsummer kep 4.PNG

5/1. Most menj vissza a lányhoz, újra elvisz a szellemvilágba és látod, ahogy megmossa az arcát és eszik a gombából. Itt észreveheted az egyik legfontosabb dolgot, amit a queströl tudni kell. Ami a valóságban él, az a szellemvilágban halott és ami a valóságban halott, az a szellemvilágban él.

5/2. Miután evett és ivott, azután odamegy a szekrényhez, de sajnos nem tudja kivenni belőle a ruháját mivel az ajtó be van csukva (a valóságban le van törve az ajtó). Remélem sejted már, az lesz a dolgod, hogy megjavítsd a szekrényt a valóságban, ami így a szellemvilágban tönkremegy. Ehhez szükséged lesz 1 kalapácsra (hammer), 4 acélszögre (steel nails) és 2 sima deszkára (plank). A kalapácsot és a szögeket a farming patchtöl délkeletre levő házban találod meg, a 2 deszkát pedig a falu legészakkeletibb házában.

Quest spiritofsummer kep 5.PNG

6. Miután megjavítottad a szekrényt, menj vissza a szellemvilágba és beszélj a kislánnyal újra. Most a babáját fogja kérni, ami a farming patch-en a limpwurt gyökerei alatt találhatók. Tehát neked meg kell ölnöd a szellemvilágban levő limpwurtot azzal, hogy a valóságban ültetsz egyet. Menj vissza a valós világba és a farming patchtöl délkeletre található házban, a megjavított szekrény melletti ládában találsz 1 limpwurt magot. A falu legészakkeletibb házában pedig a rake-t és a seed dibber-t is megtalálod. Ha megvannak a tárgyak, ültesd el a magot. Körülbelül 20 percig tart, amíg kinő. Watering can nem kell!

7. Ha a limpwurt teljesen kinőtt, akkor beszélj a lánnyal, aki így már a babáját is megkapja. Miután a babája is a kezében van, beszélj vele újra és mesél neked a vadállatról újra. Megkér, hogy menj vissza a farmra vele. A farmon beszélj vele újra.

8. Miután a beszélgetésnek vége van elvisz téged 1 oltárhoz. Az oltár mellett beszélj vele újra. Azt mondja, hogy meg kell etetni az oltárt. Na mit is eszik 1 oltár? Menj vissza a valóságba, szedj össze 5 csontot és egy koponyát (farmtól keletre/északkeletre találhatóak). Miután megszerezted, azután menj vissza a szellemvilágba, mássz le a létrán és használd a csontokat és a koponyát az oltáron. Miután használtad, láthatsz 1 jelenetet a disc megidézéséről.

(Megjegyzés: Ha a valóságban használod a csontokat és a koponyát az oltáron, akkor hamuvá válnak és gyűjtheted őket össze újra.)
Quest spiritofsummer kep 6.PNG

9/1. Ezt a discet ezután a farmtól északra találhatod meg. (kizárólag a szellemvilágban). Indulj el felé és észreveheted, hogy egy 717-es vadállat (beast) van mellette. Ezt a vadállatot kell legyőznöd a discec segítségével. A vadállat legyőzéséhez meg kell idézned a discen látható summoning familiart, és amikor a familiarod és a vadállat is hozzáér a dischez azonnal el kell engedned (dismiss). Ekkor a szörnyeteget 'áramütés' éri. Ha jól csináltad, akkor feltűnik 1 új disc, viszont ha nem sikerült, akkor a vadállat megüt és újra kell próbálnod.

9/2. Összesen 3 disc van. Az első discen 1 spirit wolfot kell elengedned, a másodikon 1 desert wyrmet és a harmadikon 1 spirit scorpiont.

10. Miután sikeresen megsebezted háromszor a szörnyet, feltűnik 3 felnőtt a faluból és csapdába ejtik a vadállatot. Ezután beszélj az egyikkel és olvasd végig a hosszú beszélgetést. Miután a beszélgetésnek vége megkapod a jutalmadat és visszakerülsz a való világba.

Quest spiritofsummer kep 7.PNG

Gratulálok, ezt a küldetést is sikerrel teljesítetted.

Spirit of Summer rewards.png

A leírást készítette Daeve666


A jutalomról: Jennica's ring