Summer's End

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Varrocktól északra/ Wilderness fal mentén
Besorolás Veszélyes.
Hosszúság Rövid.
Szükséges
Küldetések Spirit of Summer
Képességek 23 Summoning; 23 Woodcutting; 35 Hunter; 45 Mining; 47 Firemaking; 55 Prayer; képes légy túlélni a vadont.
Tárgyak Ghostspeak amulet; Jennica's ring; 1 Blue charm pouch (pl. albino rat); food, valamint ajánlott Games Necklance, (Küldetés alatt beszerezhető, de fontos tárgyak: Bronz pickaxe; 15 cursed willow log; Spade; mithril axe; tinderbox...)
Jutalom
1 Quest ponit; 15 k Firemaking xp; 10k Prayer xp; 5k Woodcutting xp; 5k Mining xp; 5k Hunter xp; 1,5k Summoning xp; mostantól viselhetsz spirit shieldet; Spirit shield; továbfejlesztett Jennica's ring.


Tennivalók

1. Beszélj Summer-al. Megkér, hogy menj vele a szellemvilágba.

Megjegyzés: Legyen nálad a Ghostspeak amuleted, Jennica’s ringed és a blue charm pouchod.

Summer end -1.png

2. Bent egy jó hosszú párbeszéd vár. Elmondják, hogy hogyan akarják megölni a szörnyet. Mivel a szörnyeteg megjegyzett téged az előző questböl, ezért már nem jó a spirit scoropion, wolf illetve desert wyrm pouchok. Egy új állatot kell használnod.

Summer end-2.png

3. Menj vissza a valós világba és menj északra, amíg nem látsz egy barlangot. Menj be. Lootold az előtted levő csontvázat. Kapsz 1 pickaxet, 1 mithril axet, 1 spadet és 1 tinderboxot. Ezekre a tárgyakra szükséged lesz a quest során. Most menj ki a barlangból a pickaxeddal (jobb klikk: collapse).

Summer end-3.png

4. Most menj vissza a szellemvilágba és menj északra. Itt kell megidézned a választott familiarod (pl albino rat). Próbáld meg az állattal a barlang közelébe csalni a szörnyeteget. Ha elég közel van a barlanghoz, akkor menj be. Ha jól csináltad akkor egy cut scenet fogsz látni. Beszélj Meranekkel, aki elmondja, hogy mit kell csinálnod.

Summer end4.png

5. Menj bankolni (ha van games necklaced, akkor bounty hunter-nél tudsz bankolni). Vegyél ki kaját. Fegyverre és páncélra nem lesz szükséged. Ha megvannak, akkor menj vissza a szellemvilágban a barlangba.

6. Itt vágj ki 15 darab cursed willog logot a barlang oldalában levő gyökerekből. A valódi világból hozott willow logok nem jók. A logokat a barlangban elhelyezkedő 5 tüzrakóhelyben kell elhelyezni (3-at kell meggyújtani az 5-dből). Egy tüzrakó helyre 5 darab logot kell rakni. Miközben a logokat vágod, a szörny megpróbál eltenni láb alól. Folyamatosan lő rád. A lövedéke nem téged céloz, hanem azt a földterületet, ahol az ellövés pillanatában álltál. Ha eltalálja a földet, akkor több kisebb darabra esik szét. Ezek maximum 25-öt üthetnek (elméletben; gyakorlatban 35öt ütött rajtam). Ezeket kikerülheted, ha elmész az útjukból. A szörnyeteg mellett közvetlen is tartózkodhatsz, mert a szörny nem támad meleevel. Ha mind a 3 tüzet meggyújtottad, akkor a szörny beljebb megy a barlangban.

Megyjegyzés: Ha egy tüzet meggyújtasz, akkor az automatikusan elmentődik. Ebből következően, ha pl 2 tüzet meggyújtottál, akkor nyugodtan kimehetsz bankolni a szükséges és amikor visszatérsz, akkor már csak egy tüzet kell meggyújtanod.

Sumemr end -5.png

7. Ha kell, akkor menj bankolni. Vegyél magadhoz kaját, ha szükséges. Ghostspeak amuletet is vedd magadhoz, ha letetted.

8. Menj beljebb a barlangba, a szörnyeteg után. Jallek elmondja neked a szörny pajzsának megtörésének titkát. A pajzsa egy ilyen kis fekete szellemféleség, aminek fogai vannak :rofl: Ásóra lesz szükséged. A teremben több lyuk található. Ha kilövi feléd a „pajzsát”, akkor menj egy ilyen lyuk közelébe és áss. Ha a pajzsa beleragad, akkor megpróbálja visszaszerezni. Itt jön Jalek és megsebzi a szörnyet. Ezt 3x kell megcsinálnod, ezzel elérve, hogy a szörny mégbeljebb menjen a barlangban.

Megyjegyzés: Ne állj a pajzsának sokáig a közelében, mert folyamatosan szívja el az életed. Miközben a pajzsának a támadására vársz, a szörnyeteg folyamatosan támad, mint az előző teremben.

Summer End-6.png

9. Ha szükséges, akkor bankolj és vegyél magadhoz kaját. Ez a rész lesz a legnehezebb, mert a szörny támadásai több irányba pattannak szét és kevesebb helyed van kikerülni őket.

10. Mikor bemész a barlang legutolsó termében, akkor három szellem elmondja neked, hogy mit kell csinálnod. Az információ átadása után 3 különböző színű csillaggá fognak alakulni és beleugranak a teremben levő sírokba. Jegyezd meg, hogy melyik szín melyik sírba kerül. A szörny most színes támadásokra fog készülni. Két melső lába előtt egy gömböt fog csinálni. Ez a gömb 3 féle színű lehet. Ha látod, hogy milyen színű, akkor fuss ahhoz a sírhoz, amelyikbe az a színű szellem ugrott és áldjad meg. Ha sikeresen csináltad, akkor a sírból 1 színes gömb fogja megsebezni a szörnyeteget. Ha szükséges, akkor töltsd fel a prayer pontjaidat a teremben levő oltárnál. Ha rosszat áldasz meg, akkor a szellem elszívja a hp-dat. Háromszor kell ezt is megcsinálnod.

Megjegyzés: Ha nem áldod meg a sírt, mielőtt a szörnyeteg ellövi, akkor az előző termekben hasonló támadásban lesz részed. Csak nagyobb és erősebb lesz és maximum 30-at üthet.

Summers end-7.png

11. A 3 támadás után a szörny összeesik és meghal. Summer és a többiek megjelennek. Beszélj velük. Láthatod amint beomlasztják a barlangot és ezzel a szörnyetegnek végleg vége. A küldetésnek vége is, csakhogy most a szörnyeteg meghalt, amiből következik, hogy a valóvilágban életre kelt. Jelenleg ő a játékban a 3. legerősebb szörny és ő dobja a 4 féle sigilt, amik több millióba is kerülnek.

Gratulálok, kész a küldetés.


center‎


Üdvözlettel: Hunlegolas & Daeve666