Swept Away

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Rimmingtontól északra, beszélj Maggievel
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Nincs
Képességek Nincs
Tárgyak Nincs
Jutalom
Egy broom, 1 quest pont és 10 darab Gulyás leves, ami úgy működik mint a Genie lámpa.

Maggie

Beszélj Maggieval, a Swept Away questről. Addig beszélj vele, míg nem kapsz egy seprűt, és nem lesz sárga a 'Swept Away' quest ikonja. (Kérdezz rá, hogy mi ez a jó illat, utána katt-katt és hogy tudsz-e segíteni)

Aggie, a festő

Írány Draynor Village! Keresd fel a helyi boszorkányt, Aggie-t aki egyébként a festékeket is keveri. Beszélj vele a questről (Talk about the Swept Away).

Elteleportál téged, ha jól nyomtad a szöveget, és most látsz egy homokos maszlagot. Beszélj vele újra, és elmagyarázza a feladatot, aztán kezdheted is. A cél az, hogy 4 háromszög maradjon úgy, hogy csak 4 vonalat tüntetsz el.

Swept haromszog.jpg

Tessék, itt a kép. Így kell megcsinálni. Ha kész, beszélj a boszival és ő visszaküld Draynor villageba.

Betty, a kereskedő

Indul tovább a nagy kaland, menjünk hát Port Sarimba. Akit keresünk, nem más mint a Runát árusító Betty. Beszélj vele, kérd a segítségét és aztán menj le a házában található csapóajtón. Itt beszélj Lottieval, míg nem kapsz egy Magic slate nevű tárgyat.

A feladat a következő: Minden állatot a saját helyére kell tenned, s egyszerre csak egyet vehetsz fel. Illetve nem mozoghatsz velük másik állat közelébe. Nem is olyan egyszerű, igaz? -De ne aggódj, segítek! Sétálj oda az állatokhoz, csodáld meg őket ha van kedved és miután végeztél vedd ki a madarat.(Blackbird)

-Menj ki vele, és tedd bele a kinti üres cellába.

-Menj vissza és ahonnan kivetted a madarat, attól keletre találsz egy másik cellát. Ebben egy patkány van, pókhálók között. Szedd ki szegény kis egerecskét és tedd a zöld pázsitra.

-Menj a dél-keleti sarokba, ahol egy pók lapul. Ezt kell elhelyezned a pókhálós cellába. Csak ügyesen, meg ne csípjen!

-Az észak-keleti sarokban van egy Reptile, ezt szedd ki és tedd be a dél-keleti cellába.

-Hupsz, a pázsiton legelő egérke nem érzi jól magát! Egy nagy sajt kéne neki. Kapd ki hát a ketrecből és rakd a jobb felső sarokban lévő ketrecbe.

-Végezetül tedd vissza a madarat eredeti helyére.

Menj és nyisd ki a ládát és szedd ki belőle Betty varázspálcáját. Beszélj Bettyvel újra, és most már megáldja a seprűdet.

Hetty, a banya

Haladjunk hát tovább kellemes, kora esti programunkban. Rimmington, a kis falu a célállomás, ahol egy zöld képű banya kotyvasztja bájitalait. Igen-igen, Hetty a következő és egyben utolsó boszorkány. Beszélj vele és mondja hogy szívesen segít, ha hozol neki egy gőtét (newt-ot). Menj a házától délre és menj le a csapóajtón.

Höhö, Gus az agyatlan ghoul összekavarta a címkéket. Segítséged kéri hibájának kijavítására, cserébe add neked egy newt.

Feladat a következő:

-Látsz három ládát, a jobb szélső ládába nézd meg mi van. Whoáááá...megijedtél mi?? Celeb vagyok, ments ki innen feeling ezerrel. Na szóval megtaláltad a newtot. Tedd rá a megfelelő(newts) címkét.

-A középsőre rakd rá azt a címkét, amin két állat is van.

-Bal szélsőre pedig a Toads címke jön.

Egyes visszajelzések szerint néha más van a jobb oldali ládába. Tehát akármi is legyen benne, tedd rá a megfelelő címkét. Utána marad két láda és két címke. Logikusan úgy tedd rá a címkét, hogy egyik címke se egyezzen az előzővel. (toadra toad nem jöhet, stb.)

Drága egyetlen élőhalott Gus most örömtáncot jár! Kijavítottad idétlen hibáját! Vedd át jutalmad a jobb szélső dobozból vagy ha neked más sorrend volt, akkor abból amelyiken a news címke van most. Ezután menj vissza Hettyhez, beszélj vele és kapsz egy bizonyos potiont.(broom ointment). Ezt a szert használd Hetty-n. Semmi hatása, nem lett szebb tőle. :S Sebaj, ne adjuk fel, most próbáljuk használni a seprűn. Ez már működik!

Készül-e már a gulyás, he?

Beszélj Maggie-val, aki még mindig ugyanott van. Mondd, hogy jó híreid vannak.(I have good news for you) Elmeséled, hogy mekkora hős vagy meg minden ilyesmit és kapod is a következő feladatot. Mégpedig a következőt: meg kell keverned a lét az üstben a seprűvel. Hülyén hangzik, de ez van. Használd a seprűt az üstön.(Maggie mellett) Amint ez meg van, beszélj újra a boszorkánnyal.

Swept complete.png

Kész a quest!

A jutalom átvevése a következő módon történik: Került az invydbe egy tál és benne van gulyás leves. Ezt idd meg. Kijön egy ablak, válaszd ki mire kéred az xpt, és arra kapod. Kattints az üstre és kapsz még egy adag gulyást, ezzel tedd ugyanazt. Tíz ilyen gulyás levesre van lehetőséged. Jó étvágyat!


A member játékosok további jutalmakat vehetnek át a következő helyszíneken. Fontos hogy a seprű legyen nálad.

-Al-Kharidban a Apprentice nevet viselő NPC áldja meg a seprűdet és azzal tudsz telézni a Sorceress Gardenbe. (1+ magic level)
-Ali the Hagg Pollnivneach melletti dombon ugyancsak 1997 magic xp-vel ajándékoz meg. (33+ magic level)
-The Old Cronetól a Slayer tower közelében átvehetsz 7139 magic xp-t. (53+ magic level)
-Baba Yaga a Lunar Szigeten 10338 magic xpt ad át. (73+ magic level)
-Kardia akivel az Underground Pass küldetés során találkozhattál 14,979 magic xp-vel fog megjutalmazni. (93+ magic level)


Lila macska készítése lépésről lépésre

Ezután folytatódik a küldetés, persze csak ha te is akarod! Érdekel hogy lehet a macskádból lila förtelmet varázsolni? Akkor ez bizony a te napod.

Beszélj Wendyvel, aki Maggie közelében lesz. Kérdezd meg, hogy látta-e rózsaszín macskát a közelben és így tovább. Elmeséli hogy ő csinálta ezt vele és neked is megcsinálja, ha hozol neki egy macskát és pár Magic unguent nevezetű tárgyat. Kérdezd meg hol találsz ilyet és ő elmondja, hogy Lottie tudd segíteni ebben neked.

Tehát menj vissza Bettyhez, aki a runákat árulja és ott pedig menj le a csapóajtón, majd beszélj Lottieval míg nem kapsz megint egy Magic slate nevű tárgyat. Ezután állítsd be úgy a minimapod, hogy az észak felé nézzen és kövesd az alábbi utasításokat:

Megjegyzés: Mielőtt elkezded vissza kell rendezned az eredeti állapotot, amit úgy csinálhatsz, hogy kiszeded az egyik állatot és a destroy opciót választod.

 1. Madarat rakd fel a felső ketrecbe.
 2. Denevért vidd a jobb oldali ketrecbe, a madár helyére.
 3. A pókot tedd a fölötte lévő ketrecbe.
 4. A csiga megy a pók helyére.
 5. Vidd eggyel lejjebb a denevért.
 6. Most a jobb felső sarokban lévő gyík kerül a zöld gyepre.
 7. Jobb alsó sarokban lévő patkány megy eggyel feljebb.
 8. Denevér jobbra.
 9. Gyíkot eggyel vidd lejjebb.
 10. A pókot vidd a zöld rétre.
 11. A csigát vidd eggyel feljebb.
 12. A gyíkot vidd balra.
 13. A denevért is balra a gyík helyére.
 14. A patkányt vidd a jobb alsó sarokba.
 15. A zöld réten sütkérező pókot jobbra.
 16. Most a denevért vidd a rétre.
 17. A bal alsó sarokban lévő gyíkot vidd jobbra.
 18. A bal felső sarokból a csigát vidd eggyel lejjebb.
 19. A denevért vidd a csiga volt helyére.
 20. A pókot pedig újra helyezd el a réten.
 21. A patkányt vissza a sajthoz.
 22. A gyíkot jobbra
 23. A pókot tedd vissza le.
 24. A madarat pedig le.

Ha ez megvan, akkor beszélj Lottieval és keresd meg a ládában a kellő tárgyat. Ezt vidd Wendyhez egy pettel vagy cattal együtt és ő azt lilára fogja változtatni. Bámulatos!

By Hajron