Tai Bwo Wannai Trio

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Tai Bwo Wannai falu
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Jungle Potion
Képességek 15 Agility, 30 Cooking, 5 Fishing
Tárgyak Knife, Pestle and Mortar, Seaweed, Small fishing net, 4 adagos Agility Potion, Iron Spear vagy jobb, Jogre Bones, Banán, Karamja Rum, Páncél: Adamant vagy jobb, Kaja: Lobster, Anti poison potion, 500 Gp (utazáshoz), Teleport rúnák (Ardougne vagy Falador)
Jutalom
2 quest pont, 2000 gp, Rune spear (kp, Tamayutól: 2500 Attack és Strength XP, Tiadechetől: 5000 Fishing XP, innentől foghatsz és főzhetsz Karambwant, Tinsaytől: 5000 Cooking XP, innentől készíthetsz pácolt Jogre csontokat (Marinated Jogre bones), Újratöltheted a prayer pontjaidat a Tribal statuenál, Vehetsz Karambwant és Karambwan Vesselt Tiadechetől Tai Bwo Wannai faluban

Tai Bwo Wannai Trio

Beszélj Timfrakuval a Tai Bwo Wannai faluban! El fogod neki mondani, hogyan segítettél Trufitusnak. Timfraku megkér, hogy keresd meg a három elveszett fiát (Tamayu, Tinsay, és Tiadeche), és vidd vissza őket a faluba.
Tipp: Mielőtt elkezded a küldetést, vedd magadhoz a szükséges cuccokat! Port Sarimban vegyél Small Netet, Karamján vegyél rumot, szedj le egy banánt, vágd fel, használd a szeleteket a rummal!

Tiadeche

  1. Tiadeche a kikötőtől északra található. Azt mondja, hogy nem fog visszatérni a faluba, amíg ki nem fogott egy Karambwant. Mondd neki, hogy segítesz!
  2. Brimhaven déli részén keresd meg Lubufut! Neki van egy saját fishing spotja is. Beszélj vele, mondd neki, hogy segítesz több csalit gyűjteni!
  3. Menj le a falutól délre lévő tóhoz! A Small net segítségével fogj 20 Karambwanjit!
  4. Menj vissza Lubufuhoz, add neki a Karambwanjikat, beszélj vele még egy kicsit! Kíváncsi rá, hogy miért érdeklődsz ennyire a Karambwanok iránt, megkér, hogy legyél a tanonca. Ad neked egy Karambwan Vesselt, és elmondja, hogyan kell használni. Használd a Karambwan Vesselt egy Karambwanjival! Tipp: Mikor megkapod a Vesselt, dobd el és kérj másikat! Időt spórolsz ezzel.
  5. Vidd el a Vesselt Tiadechenek, aki nagyon fog csodálkozni, hogy a cucc ilyen jól működik. Megkér, hogy mutasd meg a Vesselt Tinsaynek. Tipp: Útközben ölj meg egy Jogret, vedd fel a csontjait! Adj egy Vesselt csalival Tiadechenek, és vedd el tőle a Karambwant, amit fogott! Tépj le néhány hínárt (Seaweed) a közelben!

Tamayu

  1. Tamayu a kezdőponttól délkeletre, a bányák mellett található. Azt mondja, nem teszi be a lábát a faluba, amíg meg nem öli a Shaikahant. Nézd végig a harcot! Tamayu természetesen kudarcot vall. Beszélj vele! Azt mondja, hogy egy jobb lándzsával eredményesebb lenne.
  2. Főzd meg a Karambwant, egy Pestle and Mortar segítségével csinálj belőle Karambwan Pastet! Használd a matériát egy Iron vagy jobb Spearen, add a lándzsát és egy 4 adagos Agility potiont Tamayunak! Nézd végig a harcot! Tamayu megköszöni a segítséget, és megígéri, hogy visszatér a faluba.

Tinsay

  1. Az utolsó fiú Cairn Islanden ácsorog. Azt mondja, újjá akar építeni egy ősi szobrot, de szüksége van néhány furcsa dologra. Kér egy Karamja Rumot banánnal. Ha követted a leírást, mostanra ez az összetevő nálad van. Add oda neki!
  2. Most egy Monkey skin-t és egy Seaweed sandwichet kér. Seaweedet a part mentén találhatsz innen északra. A monkey skin megszerzéséhez ölj meg egy monkeyt magic vagy ranged támadással, vedd fel a maradványait és vidd el Tamayunak! Ha minden megvan, használd a skint a seaweeddel, és add oda Tinsaynek!
  3. Az utolsó kellék: égetett Jogre csontok Karambwanji mártásban. Használd a Jogre csontokat egy kemencével, a Karambwanjit pedig egy Pestle and Mortarral! Használd a csontokat a kapott masszával és süsd meg egy sütőn! Vigyázz: ha szabadtűzön próbálod megsütni a kaját, az egész fel fog robbanni! Add oda a kész ételt Tinsaynek! Tipp: teleport Ardougneba vagy Faladorba, használj egy sütőt, aztán gyere vissza Karamjára.

Befejezés

Add oda a Vesselt Tinsaynek, aki ad cserébe egy papírt. Vidd el a papírt Tiadechenek, aki elmondja, hogyan segíthetsz a falusiaknak.
Menj vissza a faluba és beszélj Timfrakuval! Ezután menj egy kicsit délre és beszélj a három testvérrel a kunyhójukban!
Gratulálok, kész a küldetés!

Tai Bwo Wannai Trio rewards.PNG