Temple of Ikov

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont A Flying Horse kocsmában, nyugatra a folyótól, Ardounge-ban
Besorolás Közepes/Nehéz
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések
Képességek 42 thieving, 40 ranged
Tárgyak Yew/Magic bow, Candle, Tinderbox, 20 Limpwurt roots, Knife

Ajánlott: Dragonhide set (+30 magic defense, és ranged támadási bónusz), full rune páncél, Prayer potion

Jutalom
10500 Ranged exp, 8000 Fletching exp, Boots of lightness, Lehetőség, hogy a Temple of Ikovban trainelj

A küldetés:

 1. Beszélj Lucien-nel, aki megkér, hogy szerezz meg neki egy tárgyat, mégpedig a: Staff of Armadyl-t. Ad neked egy függőt (Pendant of Lucien).
 2. Vedd fel a függőt! Ezen tárgyakat kell hoznod az első útra:
  • Pendant of Lucien (soha ne vedd le!)
  • Lit candle (használd a gyufát a gyertyán)
  • Knife (kés)
  • (Ne hozzál semmilyen páncélt sem)
 3. Menjél Ikov templomába, ami dél-keletre található a Ranging Guildtól.
  Templeofikovhelye.jpg
 4. Menjél le a létrán, és indulj el nyugatnak, míg meg nem látsz egy lépcsőt. Menj le rajta! (itt van szükség a lit candle-re) Menjél a szoba tulsó végébe, vágd át a pókhálót a késeddel (slash web), majd vedd fel a boots of lightness-t! (ezt viseld is) Menj ki a szobából.
  Templeofikovbootsoflightness.jpg
 5. Irány észak (open the gate), ahol a lvl 45-ös csontvázak vannak. Látni fogsz egy törött hidat... Mielőtt átmennél rajta, ellenőrizd le, hogy a súlyod ne legyen több 0-kg-nál. Ha több lenne 0-nál, beleesnél a lávába, ami 20-at sebezne rajtad. Ha átjutottál, menj be a szobába és vedd fel az emelőkart! (lever) Menjél ki az ismert útvonalon, bankolni.
  Templeofikovleverpiece.jpg
 6. Amik kellenek a második útra:
  • Pendant of Lucien (soha ne vedd le!)
  • páncél (full rune, min)
  • kaja (lobster minimum)
  • emelőkar (lever)
 7. Menjél be újra a templomba! Látni fogsz egy emelőkar tartót. (lever bracket, a létrától nem messze)
  Templeofikovleverbracket.jpg
  Használd az emelőkart a tartón, és húzd meg a kart. Ez fogja kinyitni a déli kaput.
 8. Kövesd az utat, amíg rá nem találsz pár ládára! Ellenőrizd le mindegyik ládát, és gyűjtsél össze 40-50 ice arrowot. (Nem egyesével fogják adni az arrowot... Kis idő elteltével egyre több lesz egy ládában)
  Templeofikovicearrow.jpg
 9. Hagyd el ezt a területet, ha megvannak az arrowok, és menjél bankolni.
 10. Ezek kellenek a harmadik útra:
  • Pendant of Lucien (soha ne vedd le!)
  • Dragonhide páncél
  • Yew/Magic bow + ice arrowok
  • sok kaja (lobster minimum)
 11. Menjél le a templomba, és irány észak. Át a csontvázakon, és egyenesen tovább, amíg meg nem látsz egy emelőt. (lever) Ne húzd meg! Előbb keress csapdák után. Ha meghúznád, leesnél egy árokba, ami 20-at sebezne. Ha elhárítottad a csapdát, akkor húzd meg a kart, és menjél nyugatnak. Látni fogsz egy ajtót. Menj be rajta! Menj tovább egyenesen a másik ajtóhoz, de amint megpróbálod kinyitni egy Lesarkus nevű lény meg fog állítani. Küzdj meg vele! Ha legyőzted menjél ki bankolni! ( Ha lassan ölöd, akkor befejezi a harcot, és azt mondja, gyere vissza ha már jobb fegyvered lesz...Kezdd a rangedet felnyomni, vagy vegyél egy ranging potot )
  Templeofikovsearchfortraps.jpg
 12. Ezeket kell hoznod a 4. útra:
  • Pendant of Lucien (soha ne vedd le!)
  • Páncél (full rune minimum)
  • Fegyver (minimum rune)
  • kaja (lobster minimum)
  • 20 limpwurt roots (nem note)
 13. Menj le a templomba, és menj Lesarjus-hoz újra! (nem kell újra megölnöd) Menj át az ajtón, amin az előbb nem engedtek át. Látni fogsz egy boszorkányt, akinek neve Winelda.
  Templeofikovwinelda.jpg
  Beszélj vele és felajánlja hogy átvisz a túlpartra ha adsz neki 20 limpwurt root-ot. Add neki oda, és máris a túlparton vagy. Kövesd az utat, a végéig. (lesser demonokon kell keresztül menni lvl 82) találni fogsz egy kulcsot, a shiny key-t. Vedd fel!
  Templeofikovshinykey.jpg
  Menjél a szobába, ahol az őrök vannak. A staff az észak-nyugati sarokban van. De előtted van egy választás... A jó vagy a gonosz oldalán folytatod?
 14. A jó oldalon: Vedd le a függődet (pendant), és beszélj az egyik guarddal! Mondd el neki hogy Luciennek dolgozol. Ennek hallatára megdöbben, de hisz neked, és megkér hogy öld meg. Menj ki a szobából, és mássz fel a létrán! A McGrubor erdőben találod magad. Nyisd ki az ajtót a shiny key-el! Menjél Varrockba, menj ki az északi kapun, és a fal mentén menjél nyugatnak a kastély fölött, amíg meg nem látsz egy házat, benne Lucien-nel! Vedd fel a függőt (pendant), és öld meg! (lvl 14, egyszerű lesz) Ha megölted kész a quest!
  Templeofikovshinykeywithdoor.jpg Templeofikovlucienvarrockfolott.jpg
 15. A gonosz oldalon: Menjél a szoba észak-nyugati sarkába, és vedd el a staffot! Amint ezt megpróbálod megtenni, egy guard megtámad. Ha már nincs senki se a szobában akkor lopd el a staffot, és vidd el Lucienhez! (varrock fölött, lásd: 14/jó oldal) Ha odaadtad neki akkor kész a quest.
  Templeofikovstaff.jpg
Temple of Ikov rewards.jpg


by Fehér Lovag