The Elder Kiln

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Tzhaar-City : Birthing Pool
Besorolás Nehéz
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Nem szükséges más küldetés elvégzése.
Képességek 75 Magic-icon.png

60 ‎Agility-icon.png

41 Mining-icon.png

Tárgyak Rune Pickaxe vagy jobb, jó páncél, 2-3 prayer potion, Super Set, jó kaja(rocktail, tuna potato, shark), jó fegyver
Jutalom
* 2 Quest pont
  • 100,000 XP lámpa a következő skillekre( A lámpa használatához minimum 75 szint szükséges a választott skillben): Attack, Strenght, Defence, Ranged, Attack
  • 50,000 Magic XP
  • 30,000 Agility XP
  • Tokkul-Zo gyűrű : nagyobb sebzés a Tzhaar lényeken, teleport a város területére
  • Belépés a Fight Kiln játék területére.
  • YtHaar rang
  • Pár darab Tokkul .


250px-TzHaar-Mej-Jeh.png


Beszélj Tzhaar-Mej-Jeh-el a birthing pool mellett. Elmeséli, hogy a Tzhaar tojás haldoklik a hideg miatt. Megpróbálták megmenteni, de egyesek szerint reménytelen, viszont ő mégis a segítségedet kéri. Abban bízik, hogy a tojásból még egy erős Tzhaar lény lehet.


Tzhaar Mej-Ak és Mej-Jeh segíteni fog a tojást a megfelelő szintre felmelegíteni. Az ideális szintet a egy kijelzőn is figyelemmel kísérheted. Időről időre változni fog a megfelelő szint. Ha a szint túl alacsony, lődd meg a tűz varázslatok egyikével, ha pedig túl léped a szintet használj víz varázslatokat. A varázslatokhoz nincs szükséged rúnákra és tapasztalat pontokat sem kapsz értük.
125px-Elder Kiln egg temperature gauge.png

Amikor elérted a 100%-ot, a tojásból egy Ga'al nevű lény bújik elő. Minden újszülött Tzhaar rendelkezik az elődei emlékeivel a Ga'alok azonban nem. Ezért őket harcolni küldik, ahol majd meghalnak. Mej-Jeh előáll egy ötlettel, amivel a Ga'alok visszanyerhetik emlékeiket, de aggódik a többi Tzhaar reakciója miatt.

Hatchedegg.png


Mej-Jeh ötletéhez szükség van egy alanyra is, ezért meg kell találnod a fiát Ga'al-Jeh-et. Őt a város közepén a Main Plaza-ban találhatod meg. Ha beszélsz vele egyértelműen kiderül, hogy ő nem akar onnan elmenni. Ezért az ő oldalán kell harcolnod, illetve megvédened őt. Ha készen állsz a harcra, beszélj Tzhaar-Mej-Ak-al.

A harchoz vedd elő a legjobb páncélodat, fegyveredet, és használj védekező/erősítő prayereket is. Legyen nálad 1-2 prayer potion és 1 Super Attack, Super Defence és Super Strength ital is. A lehető legjobb ételt használd a harc során, például: rocktail, tuna potato, shark, monkfish. Használhatsz summoning lényeket is.

A harc közben figyelned kell majd a védenced életpontjára is, amit egy kijelzőn láthatsz:

Ga'al-Jeh health counter.png

Mindig azokat a lényeket támadd először, akik őt támadják.

640px-Protecting Ga'al-Jeh.png

Miután mindenkivel végztél, Mej-Jeh és Mej-ak rövid beszélgetése után megjelenik TzHaar-Ket-Yit'tal a Tzhaar bajnok.

A Protect from Melee prayer ajánlott a harc közben.


A harc után beszélj Mej-Jeh vagy Mej-ak egyikével. Mej-Jeh elmondja, hogyan szeretné Tokkul segítségével átvinni Ket-Yit'tal emlékeit Ga'al Xox-ba.

The Elder Kiln rewards.png