The Elemental Workshop

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Egy házban, Seer`s villageban, délre a banktól
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek 20-as Mining (30 ha saját magad akarsz coalt bányászni), 20-as Smithing, 20-as Crafting
Tárgyak Knife (vagy egy fegyver vágó opcióval pl:scimitar), Pickaxe, Hammer, Needle, Thread, Soft Leather, 4 Coal ore
Jutalom
1 quest pont, 5,000 xp Craftingra és Smithingre, Elementál pajzs és képesség a bármikori elkészítésére; a pajzs +6 pontot ad a Magic defence-re.

Az Elementál Műhely

A könyv

Menj a küldetés kezdőpontjához (Délre seers village banktól).Kutasd át a ház keleti oldalán található könyvespolcot. Találnod kell egy könyvet, aminek a neve: "Battered book", olvasd el. Miután elolvastad, vágd szét a vágó eszközöddel (pl.: használj egy kést a könyvön) és kiesik egy kulcs: Battered Key.

Elementalworkshop kezdopont.jpg

Bejutás a műhelybe

Menj a szemközti házba, ahol van két üllő is és használd a megszerzett kulcsot a régiesen kinéző falon (Odd looking wall). Miután átjutottál a falon, menj le a lépcsőn. Keresgélj az ebben a szobában található ládákban, amíg találsz egy kőtálat (sok szemét kijöhet a ládákból, azokat nyugodt szívvel eldobhatod).

Elementalworkshop szobak.jpg

A tűzelementálok szobája

Futás a tűzelementálok szobájába, ami délre található. A szobában láthatsz egy lávafolyamot, használd rajta a talált kőtálat, hogy feltöltsd lávával. Majd használd - az ugyancsak a ebben a szobában található - megfagyott kemencén a lávával teli tálat, hogy az kiolvadjon.

A légelementálok szobája

A légelementálok szobája keletre található. Legyen nálad a tűd, a cérnád és a soft leathered. A szobában található fujtatópumpa mellett található bellowsokat javítsd meg (fix bellows).

A Vízelementálok szobája

Ez a szoba északra található. Itt jobban kell figyelni. Ha a Szoba közepén állsz (pl a Húzókarnál) akkor:

  • A JOBBRA található Tekerőzárt (valve) tekerd.
  • Utána a BALRA találhatót.
  • Ezután húzd meg a KART.

Ezzel a elkezd folyni a víz.

A pajzs elkészítése

1. Menj vissza a légelementálok szobájába, és húzd meg a kart (ezzel levegőt pumpálsz a kemencébe).

2. Irány a földelementálok szobája, mely nyugatra található. Ide kell a csákány. Kezdd el bányászni az elementál ore-t; amint beleütsz egy ore-ba, megjelenik egy földelementál. Öld meg (ne egy másikat!) és eldobja a neked fontos ore-t, amit vegyél is fel.

3. Menj vissza a tűzelementálok szobájába és használd az elementál ore-t a kemencén (a 4 coal legyen nálad!), ezzel lesz egy elementál bar-od.

4. A most kapott bar-t vidd a középső szobában található nagyméretű üllőkhöz (workbench) és használd rajta az elemental bar-od. Ezzel elkészül a küldetés, és vele együtt az Elementál Pajzsod!

Elemental Workshop rewards.JPG

Megjegyzés: Az Elemental Shield: a Skeletal Wyevern slayer monsterek ellen kötelező, és a magic-al támadó szörnyek ellen ajánlott (kész prayer book hiánya esetén)