The Elemental Workshop III

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Seer's Village chapel
Besorolás Közepes
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések The Elemental Workshop, Elemental Workshop II
Képességek 33 smithing, 33 defence, 20 mining
Tárgyak 12 coal, soft clay, hammer, pickaxe, Battered book, Battered key
Jutalom
1 QP, 2000 smithing xp, Book of knowledge, 50 coal, ezentúl csinálhatsz Body felszerelést, 2 pörgetés


Ew3icon.png

1. Seer's village chapel északkeleti sarkában található könyvespolcon keress. Találsz 1 Ragged book nevű tárgyat. Olvasd el!
Mq4z0n.png

2. Most menj az Elemental Workshop I-II questekből ismert Elemental Workshopbe - Seer's village banktól nyugatra található épület.
Roghg0.png

3. Ha lent vagy, menj nyugara. Szerezz 3 elemental oret, ezeket olvaszd be elemental barnak. Ezután használd a Soft Clayt a ragged bookon, majd egy elemental bart használj a furnacen. Megkapod a Ragged Elemental Keyt.
3ev22i.png

4. Most menj le a lépcsőn. A maradék 2 elemental barból csinálj primed barokat - Elemental Workshop II guideban találsz ehhez információt.
0djcqi.png

5. Menj le a másik lépcsőn is. Indulj el délre(?). Megtalálod a Body roomot. A Ragged elemental key segítségével ki tudod nyitni. Itt menj majd menj az alsó szintre.
23wcys.png

6. Itt 1 puzzle vár rád, hasonló a treasura trails puzzlekhoz, csak kicsit nagyobb. Három részből áll. Jobb alsó sarokban található egy lyuk. Ezt a leverek segítségével irányíthatod. Ha meghúzol egy kart, akkor a táblák addig tolódnak, míg a lyuk a meghúzott karral egy sorban nem lesz. Maximum 50 lépésed lehet, ha ennyiből nem sikerül, akkor resetelned kell és előről kezdeni az aktuális részt.
1i2ckj.png
Driving mechanism: ettől kell a sliderek segítségével a mechanismokhoz 1 folyosót építeni.
Slider: ezekkel kell a folyosót építeni.
Med/Tall slider: speciális sliderek. Magasabb pontok eléréshez szükséges.
Mechnism: ezekhez kell a folyosót építeni
Counter Mechanism: bonus lépésekért ezekhez is meg lehet építeni 1 folyosót. a jobboldalihoz a med slider a baloldalihoz a tall slider szükséges.
Pole: Ez a harmadik részben játszik szerepet. Működése: előszőr leereszkedésre kell bírni, ekkor fel kell tölteni, majd felemelni (északakon, egy dobozban található diagram ezt jól szemlélteti).
Reset/undo lever: Reset segítségével ujraindíthatod a puzzle aktuális részét. Undo segítségével visszavonhatod az utolsó lépést. Ha elrontod és nem akarsz újabb lépéseket felhasználni, akkor igen hasznos. Az elhasznált lépést nem adja vissza.

Az első puzzle: így kell beállítani a slidereket. Ezekután a med slider is elérhetővé válik
Koqdfw.png

A második puzzle: először is húzd meg a reset levert. Ezután a következő formációt készítsd el: D5m3km.png

A harmadik puzzle: ez egy picit bonyolultabb mint az előzöek. Először is húzd meg a reset levert. Ezután a következő formációt valósítsd meg (ekkor a pole leereszkedik):
Dcwpau.png

Ha ezzel megvagy, akkor ne húzd meg a reset levert, csak egy picit átalakítva a munkádat (2 slidert kell mozgatni, a tallt és az az alatt levőt) hozd létre a következő formációt (ekkor a pole teteje elkezd forogni):
S3k3f2.png

Ezután állítsd vissza, hogy a felső mechanismot működtesd újra (ekkor a pole felemelkedik).

7. Ha kész a puzzle menj fel a felső szintre. Használd a primed bart az ajtó mellett található csatlakozón. Ekkor kinyílik az ajtó
3c4l2p.png

8. Menj be, húzd meg a kart, majd nyomd meg a nagy piros gombot. Ezután húzd meg újra a kart, hogy ki tudj menni. Menj ki és vedd ki a csatlakozóból a Body bar-t.
Lkzni3.png

9. Ezt meg kell ismételni a második primed barral is (előtte aktiválni kell újra a piros gombot. A puzzle utolsó 2 lépését kell végrehajtani - Aktiválni az északi mechanismot, utánna a középen található oszlopot és az északi mechanismot.

10. Ezután fel kell menni a legfelső szintre és a Body bart az Anvilen használva elkészíteni a Body Body-t.

Gratulálok kész a Quest.

Elemental Workshop III rewards.pngBy: Daeve666
Képek: Gysef