The Feud

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Al Kharid bazár(bazaar)
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek 3O thieving, meg kell tudnod ölni egy 75 ill. egy 7O lvl-es szörnyet
Tárgyak Shantay pass(a sivatag bejáratánál tudsz venni), vizestömlők(Waterskins)(ugyanott tudsz venni ahol Shantay pass-t), egy kés(Knife), körülbelül 4000 coins(amugy csak 1000 kellene de többet kell vinni, mert a quest közben is kell venni dolgokat és igy nem kell teleportálgatni), egy kesztyű(Gloves), egy kevés kaja, egy Prayer potion sem árt a harcra
Jutalom
1 quest pont, egy BlackJack(ez egy elég gyenge fegyver), 15000 thieving xp, egy sivatagi turbán(Desert disguise), 5OO coins, egy Adamant scimitar(ezt a bandita bajnok(bandit champion) dobja).

A Viszály

Utasitások:

1. Beszélj Ali Morrisaneval, aki a silk tradertől kicsit keletre van. Megkér, hogy találd meg az unoka öccsét akit Alinak hivnak és Al Kharidtól dél-keletre lakik, Pollnivneachban.

2. Menj el Pollnivneachba ami dél-keletre van a sivatagban(shantay passban).

3. Beszélj az utca kölyökkel(street urchin)aki a város közepén sétálgat, és beszélj vele amiről akarsz(nem feltétlenül kell végig kérdezgetni mindet de legalább 1 dolgot meg kell kérdezned).

4. Menj a város dél keleti részére, ahol találni fogsz egy kocsmát(bar). Vegyél 3 sört Ali the Barmentől, és kezdj el beszélni Drunken Alival aki egy széken ül a kocsmában és iszik mint atom:) Használd a sört Drunken Alin, erre el kezd beszélni. Akkor amikor abbahagyja a beszédét add neki oda a 2. sört illetve később a 3.-at is. Többek között beszélni fog Ali Morrisane unoka öccséről, aki össze kötő a két ellensegéskedő csoport között a városban.

5. Menj nyugatra és ott lesznek ilyen lila-sárga ruhás csávók. Köztük van Ali the Operator is akit úgy ismersz könnyen meg, hogy egy steel schimmy van a kezében. Beszélgessél vele a csoportokról.

6. Ezután menj a város északi részébe ahol banditák(bandit) mászkálnak. Beszélj az egyik banditával.

7. Menj a város dél-nyugati részébe ahol találni fogsz tevéket(camel). Menj be a boltba és beszélj az ott álló Alival és mond meg neki, hogy vennél 2db tevét. Adj a 2 tevéért 1k-t. Ezután megkapod a 2 tevét.

8. Menj vissza Ali the Operatorhoz és beszélj vele, és add neki az egyik tevét. Majd menj vissza és beszélj az egyik banditával és add neki a másik tevét.

9. Itt az ideje, hogy csatlakozz az egyik csoportba! Menj és beszélj Ali the Operatorral megint és kérdezd meg tőle, hogy betudsz-e lépni a csoportjába. Azt mondja, hogy le kell tesztelnie téged. Elmondja, hogy meg kell lopnod 3 falusi embert(villager).

1O. Ahoz, hogy csatlakozz Ali the Operator csoportjába(menophites) muszály meglopnod 3 falusit akiket igy kell meglopnod: 1: Sima picpocket a falusi emberen(villager). 2: Menj és beszélj Ali the Operatorral és kérj segitséget. Menj és beszélj az utca kölyökkel, adj neki 1Ogp-t és erre egy sárga nyillal kijelölődik egy falusi ember. Siess oda ahoz aki igy kijelölődik nyillal és picpocket. 3: Menj és beszélj Ali the Operatorral és adni fog neked egy tölgy(oak) BlackJacket. Keress egy falusi embert és üsd ki:))(knock out) erre az elfekszik és most pickpocket. Menj vissza Ali the Operátorhoz. Gratula megvan az első próba!

11. Ali the Operator azt szeretné ha ellopnád a polgármester(mayor) feleségének a nyakláncát(jewelry), a széfjükből a villájukból. Ali the Operator adni fog egy kulcsot a villához. Most a városban keresd meg a mindenes boltot és vegyél egy fake beardot és egy capt, az ami ott van másik fehér különrészt. Ezután ha megvetted őket használd az egyiket a másikon. Igy megfogod kapni a turbánt(disguise). Vedd fel a kesztyűt és a turbánt, és a villa előtt (a legnagyobb ház a városban és keletre fekszik, meg fogod ismerni)találni fogsz egy nagy kaktuszt. Kattint a kaktuszra jobb egérgombbal és válaszd azt, hogy hide-cactus. Igy ki fog derülni, hogy a villa üres. Menj a villa bejáratához és az ajtón használd a kulcsot. Most bent vagy.

12. Menj fel a második emeletre a lépcsőn. Az ágy mellett van egy kép. Azt keresd át(search). És most előtted lessz egy széf. A kód:1,1,2,3,5,8.(a széf órajárásával megfelelő irányban működik) Ha benyomkodtad őket akkor kinyilik és megkapod a nyakláncot. Grat megvan a 2. próba is:)

13. Beszélj Ali the Operatorral és add neki oda a nyakláncot(jewelry). Most keress egy Menaphotes Thugot és beszélj vele(a falu tele van velük). Elmondja, hogy meg kell ölnöd Traitoroius Alit. Menj és beszélj Ali the Operatorral és kérdezd meg, hogy mért kell megölnöd. Most menj a város központjába és onnan nyugatra. Ott feljutsz egy hegyre ahol egy nő lakik. Szükséged lessz egy italra amit ő fog megcsinálni. Beszélj a nővel és elmondja, hogy szükséges lessz egy kigyóra és teve trágyára:)).

14. Most menj és beszélj a kebab eladóval és kérj tőle extra erős(extra hot) izesitot(sauce). Menj be a teve boltba, és használd ezt az extra erős izesitott a teve kaján(a tevék között van egy hosszú tálban). Oda fog menni a teve és enni fog belőle. És a teve pár másodpercen belül segiti is a küldetésünk folytatását:). A teve trágyán használd a vödröt. Nekünk CSAK a barna trágya jó ha a trágya zöld akkor addig kell a kajába extra erős izesitott tenni meg meg nem ajandekoz bennünket egy barnával is:)

15. Most menj a kocsma mögé ahol találsz egy csáveszt aki furulyázik,bűvöli a kigyot. Mellette van egy tál abba tegyél be neki pénz(használd a pénz a tálon). Erre oda adja neked a kigyodoboz és a furulyát. Keress egy sivatagi kigyot(Ali the Operatortol nyugatra). Használd a furulyát a kígyóval és belefog mászni a dobozodba.

16. Most vedd magadhoz a bedobozolt kigyot és a trágyát és menj vissza a hegyre a nőhöz. Beszélj vele erre elveszi a kigyot.....beszelsz vele megint erre elveszi a trágyát is és odaadja az italt amivel megölheted Traitorous Alit.

17. Menj ismét a kocsmába beszélj Ali the Barmennel és kérdezd megint Traitorous Aliról. Elmondja, hogy az asztalon a sör az övé csak elment vécére pár perccel ezelőtt(o.O). Használd a pósönt(az ital) az asztalon és automatikusan azzal együtt a sörön. Ha ez megvan térj vissza Ali the Operátorhoz.

18. Ali the Operátor azt mondja, hogy beszélj az ő vezetőjükkel, és meg kell ölnöd a legjobb katonáját. Ott Ali the Operator környékén megtalálod a vezetőjüket(leader)(ha nem találnád meg fel fogod ismerni mert ugyaolyan ruhában van mint a katonái csak egy teljesen más neve van). Beszélj a vezetőjükkel aki előhozza a katonáját. Ez a katon 75 lvl-es és meg kell ölnöd. Egy komolyan willow blackjackkal támad igy nem volt gond leütni őt. Ha megölted beszélj megint a vezetőjükkel. Aki ideges lessz és elteleportál.

19. Most menj és beszélj egy falusi emberrel és elmondja, hogy mérgesek a hatalmi erős miatt. Igy hát meg kell ütnöd a banditák vezérét is(leader):))) Menj a város észak-nyugati részére és ott lessz a bandita vezér. Beszélj vele és előhozza szintén a legerősebb emberét aki lvl 7O-es steel schimmyvel:). Öld meg és adamant schimitar fog dobni. Ha megölted beszélj a vezérrel. Aki szintén ideges de nem teleportál el:).

2O. Most ismét beszélj a falusiakkal akik boldogok. Most beszélj a polgármesterrel(mayor) ő a téren van a központban és ő szintén elégedett, és el fog sok mindent mondani Ali Morrisane unoka öccséről. Most menj vissza Ali Morrisanehoz és egy nagyon nagyon hosszú beszégetés után átveheted a jutalmadat:)

GRATULA!!!

The Feud rewards.jpg

by SakkosO