The Fishing Trawler

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Bevezetés

A Fishing Trawler egy halász stílusú minigame, ami nagyon szórakoztató lehet, főleg csapatban. Port Khazardban található, északra Yanilletől és délre Ardougnetól.

Hogy elkezdd a minigamet, Murphy kapitánnyal kell beszélned a kikötőben. Jegyezd meg: kell hogy legyen legalább 15 fishing leveled hogy játszhasd ezt a minigamet.

Fishingtrawler uj 1.jpg

Ebben a minigameben foghatsz bármilyen tengeri halat, persze a levelednek megfelelőt, és ez az egyetlen lehetőség a magas szintű halászoknak, hogy fogjanak Sea Turtlet és Manta Rayt.

Mire lesz szükséged

A következő dolgokat kell vinned/vinnetek:

  • 50-60 Swamp Paste(úgy tudsz készíteni, hogy szedsz Swamp Tart egy mocsárban(pl Lumbridge mocsár), összekevered liszttel(flour) és megsütöd. De egyszerűbb megvenni a Port Khazard-i General storeban.)
  • Egy Merítő Vödör(Bailing Bucket) - Ha többen mentek, valakinek full inventory vödörje legyen és ő csak merje a vizet - Ezt csak Port Khazard general shopjában vehetsz.
  • 6-10 kötél(rope). Ezt is megveheted Port Khazard general shopjában.

Megjegyzés: Vigyél sok barátot, egyedül majdnem lehetetlen.

Fishing Trawler

Miután beszéltél a kapitánnyal, vállald el, hogy segítesz neki. Amikor az első ember felszáll a hajóra, a többieknek 1 percük van, hogy kövessék. A minigame 10 percig tart.

Amikor fönt vagytok, majdnem az első pillanattól kezdhetitek a munkát.

Ha a hajó meglékelődik

Azonnal tömjétek be a rést. Ehhez egyszerűen csak rá kell kattintani lékre. Minden lék betömésekor egy Swamp Pastet fogsz elhasználni.

Ha a vízszint emelkedik

Ha léket kaptatok, a hajó elkezd megtelni vízzel. A képernyő tetején levő csík megmutatja, hogy mennyi víz is van a hajóban. Merd a vizet, hogy a vízszint lemenjen. Ahhoz, hogy merd a vizet, klikkelj a vödörre, hogy megtöltse. Aztán megint klikk, hogy kiöntse.

Fishingtrawler uj 2.jpg

A háló

A képernyő tetején, a háló állapotát is láthatod. Ha elszakadt, akkor a hajó hátuljában lévő létrán mássz fel. Klikkelj a hálóra, ezzel megjavítod. Ilyenkor egy kötél eltűnik az inventorydból.

Fishingtrawler uj 3.jpg

Ha a hajó megtellik vízzel

Elsüllyedtek és a tengerben köttök ki. Hogy megmenekülj, kattints rá egy úszó hordóra és Port Sarimban fogod találni magad.
A hajó újra Port Khazardban fog várni rád.

Fishingtrawler uj 4.jpg

Végül

Amikor a 10 perc letelt, a minigamenek vége és elindultok a part fele. Mikor visszaértetek, nézd meg a hálót(inspect the net). Itt választhatod ki, hogy mit veszel el, és mit hagysz ott.