The Golem

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Uzer ruins (sivatag keleti része) beszélj a Golem-mel
Besorolás Közepes
Hosszúság Könnyű
Szükséges
Küldetések
Képességek 20 crafting, 25 thiefing
Tárgyak Empty vial, Papyrus, 4 Soft clay

Ajánlott tárgyak:, Desert Robe set, 2-3 waterskin (4)

Jutalom
1 quest point, 1000 Crafting XP, 1000 Thiefing XP

Leírás

1, Beszélj a Golem-mel a sivatag keleti részén lévő Uzer ruins-nál.

2, A Golem nem tud beszélni, mert kiszáradt, ezért meg kell clay-jel ki kell pótolni a hiányzó darabjait. Használjuk a soft clay-t a broken clay golem-en és ha mind a 4 clay-t használtuk rajta akkor beszéljünk vele újra.
Ezután egy demonról fog neked beszélni és elmondja, hogy menj le a pincébe.

3, A pincében menj középre és a Statuette in alcove-ket állítsad úgy, hogy egy irányba nézzen az északi ajtó fele mind. (turn statuette in alcove) Viszont hiányzik a negyedik, most ezt kell megkeresnünk…

4, Menj vissza fel és a dobozok mellett találsz egy levelet. Vedd fel! Ha elolvasod a levelet az áll rajta, hogy Elissa írta aki varrock-tól keletre a digsite-ben található. (északkeleti oldal a digsite-n belül)

5, Beszélj Elissa-val a levélről. Elmondja, hogy a férje jegyzeteit a digsite vizsgaközpontban találhatjuk meg. Ezután menjünk a digsite-től délre található Digsite Exam Centre-ben. Itt menjünk a belső szobába és a belső DÉLKELETIBB könyvespolcon search-junk.
VIGYÁZAT: Ha rossz könyvespolcon keresel akkor nem Varmen jegyzeteit fogod megkapni hanem valami más könyvet. Ekkor keress egy másik polcon amíg meg nem találod.

6, Útunk varrock-ban folytatódik. Beszélni kell a Curator-ral aki beszél az emeletről egy cabinet-ről. Menj fel és próbáld meg kinyitni. Zárva találod, viszont a Curator nem akarja a kulcsot odaadni. Ezért menj le és pickpocket-eld a curatort. Most már tied a cabinet kulcsa! Menj fel az emeletre és nyisd ki a szekrényt amiben megtalálod a hiányzó szobrocskát.

7, Menjünk vissza a sivatagban Uzer runáihoz. Ismételten le a pincébe és tegyük a szobrocskát a helyére. A két nyugati oldalon lévő szobor nézzen balra, a két keleti oldalon lévő szobor nézzen jobbra!

8, Ha a szobrok rendben vannak akkor egy kis bejátszás jön és egy ajtón be tudsz menni.

9, Lépjünk be az ajtón. Egy nagy fekete teremben találjuk magunkat ahol egy trón van és oldalt 1 hulla.
GEMEK MEGSZERZÉSE: Ha nálad van ezen a ponton a chisel és a hammer akkor menj a throne-hoz oda és a chisel-t használjuk rajta. Ekkor a trón alján lévő gem-eket kiszeded.

10, Miután megvannak a gem-ek a hullát vizsgáljuk meg.

11, Menjünk vissza a Golem-hez aki elmondja milyen különös erőben hisz. Ezután mivel a golem „elromlott” szerezni kell 3 dolgot amiben meg tudjuk javítani, beleírni a jó parancssort és ekkor a mi küldetésünk végetér.

12, Black mushrooms-t, Főnik Feather-t és Strange impliment-et kell szerezni ahoz, hogy meg tudjuk javítani.

  • Black mushroom szerzése: Szedjél 1 black mushroom-ot a runáknál.Törjük össze pestle and mortar-ral, hogy ink-et kapjunk.
  • Strange impliment: Menj a pincébe és ott találni fogsz.
  • Főnix Feather: Menj északra és egy kicsit nyugatra a várostól és egy sivatagi főnixmadárt fogsz látni. Tépjed le a tollát és meg is van.

13, Menj vissza a golem-hez. Mielőtt megjavítanánk az ink-et használjuk a tollon, hogy phoenix quill pen-t kapjunk. A tollat használjuk a papyrus-on. (ez lesz a golem új parancssora)

14, Használjuk a strange impliment-et a golem-en aztán pedig mikor kinyílik a golem tárolója gyorsan csúsztassuk be a golem-be. Ha elég gyorsan csináltuk akkor a golem nekiáll kattogni és az új parancssorával beteljesíti küldetését és mi is.

The Golem rewards.jpg