The Great Brain Robbery

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Brother Tranquilityvel, Mos Le'harmless szigetén.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Creature of Fenkenstrain, Cabin Fever, Pirate Pete megmentése a Recipe For Disaster küldetésből
Képességek 16 Crafting, 30 Construction, 50 Prayerés, Le kell tudnod győzni egy lvl 170-es ellenfelet prayer használata nélkül.
Tárgyak Búvár felszerelés (Diving apparatus, Fishing bowl helmet), Hammer, 40-50 Nail, 18-20 Plank, Holy symbol, Ring of Charos, 10 Fur

Ajánlott: jó páncélzat és fegyver, sok kaja, minimum Lobby, Superset, Ectophial, Salve amulet

Jutalom
2 küldetés pont, Barrelchest anchor, egy áldott (blessed) lámpást ami 5000 xp-t ad egy választott skillre, Prayer book, 6000 Prayer xp, 2000 Construction xp, 3000 Crafting xp


1. Beszélj Brother Tranquility-vel aki elteleportál harmony-ra.
Menj ki a kertbe és keresd meg Saradomin szobrát. Húzd el és mássz le. Vedd fel a búvárfelszerelést és menj be a vízbe. Menj végig a vízalatti alaguton és javítsd meg a lépcsőt. Bejutsz egy kis szobába. A nyugati falon találsz egy kis lyukat, kattints rá, hogy halgatózz. Mikor vége a beszélgetésnek, irány vissza Brother Tranquility-hoz.

2. Teleportálj Faladorba vagy Edgevillebe. Menj el a Monasterybe és kutasd át a dél-nyugati könyvespolcot. Menj vissza Harmony szigetére és adj elő egy imát a könyv segítségével a malomban. Beszélj ismét Brother Tranquility-vel, aki elküld Doctor Fenkenstrain-hoz, akit Canifistől keletre a kastélyában találsz. Beszélj vele, ő elküld Rufushoz, aki Canifis food shop-jában található; beszélj vele. Válaszd az első opciót és kapsz tőle 6 darab Crate part-ot és egy Wolf whistle-t.

3. Menj vissza Doctor Fenkenstrain-hoz és építsd meg a dobozt. Utána kell még hozzá 4 Plank. Majd ha megvan, fogj 10 Plankot és 10 Furt, menj el a házadba és csinálj 10 darab Wooden Cat-et. Ha megvan, menj vissza Doctor Fenkenstrain-hoz, és használj egy wooden catet a dobozon és beleteszi az összeset. Beszélj a doktorral, majd fújd meg a sípot (Wolf Whistle), ekkor megjelenik Rufus és ad egy cetlit (shiping order) amit használj a ládán; így elteleportál.

4. Menj vissza Harmony szigetére, majd le a létrán és beszélj a doktorral. Elmondja, hogy szüksége van pár dologra. Menj a sziget északi felébe a hajóroncshoz. A nyugati részen találsz egy dobozt, nyisd ki és vegyél ki egy Fuse-t. Menj a ládához, onnan fel a hajó fedélzetére, ahol találsz Keg-et; vegyél fel egyet. Menj a Saradomin szobortól keletre. Használd a hordót az ajtón, majd a Fuse-t, és gyújtsd meg. Kirobban az ajtó, utána még az open lehetőséget kell választanod a bejutáshoz. Bent ölj meg annyi Sorebones-t, míg meg nem lesznek ezek a tárgyak:

  • Cranial clamp
  • Brain tongs
  • 3 Bell jar (egyszerre dobja mind a hármat)
  • 30 Skull staple (ezeket is egyszerre adja és egy helyet foglalnak)

5. Beszélj Doctor Fenkenstrain-al, adj neki oda mindent. Most menj el a bankba és vedd elő a legjobb felszerelésedet és kajádat a harchoz (természetesen a búvár felszerelésnek rajtad kell lennie). Menj vissza a szigetre és beszélj Brother Tranquility-vel. A kápolnánál beszélj Mi-goral aki előhívja a kis állatkáját. Verd le, de vigyázz 20+ sebzést is tud ütni és prayert nem tudsz használni. Miután megverted, vedd fel a vasmacskát és vedd át jutalmad Brother Tranquilitytól.

Great Brain Robbery rewards.png