The Great Orb Project

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből
Biztonságos?

Igen.

Csapatjáték?

Igen.

Szükséges küldetések

Rune Mysteries.

Szükséges képességek

50 Runecrafting.

Szükséges tárgyak

Játék elején megkapod.

Hol található?

Runecrafting guild.Hol található

Wizard Tower 2. emelet. Miután beléptél egy csarnokszerűségben találhatod magad ahol varázslók járkálnak és furcsa tárgyakat is láthatsz

A csarnok közepén találhatsz egy nagy világtérképet.

Altar-table.png

Ez arra jó hogy ha rákattintasz és egy talismanra is ami épp az inventorydban van akkor megnézheted, hogy hol található az adott oltár .

Követelmények

Szintkövetelmény az 50 Runecrafting skill level . Enélkül be se tudnál jutni. Tárgyi szükséglet nincs. Miután bementél és beszéltél annak a csapatnak a vezetőjével, akihez be akarsz lépni (erről majd bővebben) kapsz 4 tárgyat.


Ez arra kell hogy a te orbjaidat vonzza a portál felé. A neve : yellow/green Attractor Attractor wand.png

Ez az előzőnek az ellentéte, ugyanis ezzel taszítani tudod a te illetve ellenfeled orbjait. A neve : yellow/green repeller Repeller wand.png


Ennek a tárgynak a segítségével készíthetsz barrriereket amelyek meg akadályozzák az ellenfél orbjainak áthaladását azon a területen ahol a barrier van. A neve : yellow/green barrier generator Barrier Generator wand.png A saját csapatodnak (sárga/zöld) megfelelő színű kalapot kaphatsz ami az egész minigame során rajtad marad.

Ami a nálad lévő tárgyakat illeti minél kevesebb annál jobb sőt, az üres inventory a legjobb mert játék közben kaphatsz rune essencéket amiket ott helyben meg is craftolhatsz .


A játék menete

Az egésznek a legfontosabb része maga a Játék . Ha bennvagy a csarnokban északnyugatra található a zöld csapat vezetője, míg az északkeleti részen található a sárga csapat vezetője.

Amelyik szimpatikusabb abba a csapatba lépsz mégpedig úgy hogy a csapatvezetőre jobb gombbal kattintva ki választhatod a "join" opciót. A csarnokban található Wizardoknál csatlakozva a rendszer a legkisebb létszámú csapatba tesz. Miután ez megtörtént megkapod a 3 fenn említett tárgyat és miután összegyűlt elegendő játékos lépj be a portálon ami elvisz az első oltárhoz ami nem más mint az air oltár!


Láthatod, hogy minden irányból jönnek orbok . A zöld csapatnak az orbja zöld gömb, a sárgáké sárga.

A játék lényege az hogy a kapott két bot segítségével vonzd illetve taszítsd a saját orbjaidat az oltár felé míg az ellenfeled orbjaid minél messzebb tartsad.

Készíthetsz barriert is ami megakadályozza hogy az ellenfeled orbjai átmenjenek rajta. Ez a saját orbjaidat is akadályozza. Ha jobb klikkelsz egy barrieren, és a Destroy opciót választod, megpróbálod megsemmisíteni a gátat, ami ellenséges akadály esetén nem túl gyakran, saját esetén mindig sikerül

Az a csapat nyer akinek több pontja van . (egy orb = egy pont) Az állást a jobb alsó sarokban tekintheted meg.


GOP ingame.png

Az air oltár után következik a mind oltár. Ami után pedig a water oltár jön. Ezt az earth oltár követi. Ezután a fire oltár jön. Ezt a body oltár követi.

Az oltárok közt egy 20 másodpercig fenn levő portálon keresztül válthatsz ami a 2 perces menet után jelenik meg.

Jutalmak

GOP nyeremenyek.png


A runecrafting felszerelés ha teljes akkor a következő pluszokat adja: Attack bonus

Stab : 0

Slash : 0

Magic : 12

Ranged : 0

Def bonus

Stab : 12

Slash : 12

Crush : 12

Magic : 12

Ranged :12

Summoning : 0

Other bonuses

Strenght : 0 Prayer : 0


A tablets of teleportation pedig arra jó hogy tudsz velük teleportálni egy adott oltárhoz .

Gondolom mindenki tudja hogy a talismanok mire jók.

A runecrafting staff úgy funkcionál, mint egy tiara, vagyis evvel beléphetsz az oltárakba, ha megáldottad egy talismannal. A megáldott Talisman staff a következő bónuszokat is adja: Attack bonus

Stab : 0

Slash : -1

Crush: 7

Magic : 5 Ranged : 0


Def bonus

Stab : 2

Slash : 3

Crush : 1

Magic : 15

Ranged :12

Summoning : 0

Other bonuses

Strength : 33

Prayer : 0

Valamint a Nature staff nem ad semmilyen bónuszt, hogy Entranára is vihessed.

Megjegyzések

- A 61-es a hivatalos G.O.P. minigame world. - Mindegy hogy milyen színű ruhát veszel, mert ugyanazokat a pluszokat adja mind a három fajta. -Memberek vihetnek pouchokat is, hogy rune/pure essencét tartalékoljanak pl.: a nature illetve chaos altarhoz. Mert mint az köztudott memberen +2 (chaos, nature) altar van.


Leírás: jura247