The Hand in the Sand

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Yanille
Besorolás Nehéz
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek 17-es Thieving szint, 49-es Crafting szint
Tárgyak 1 sör, 1 redberry, 1 whiteberry, 2 üres fiola (vial), 1 vödör homok, 5 earth runa, 1 Bullseye lencse (Lantern lens), - hasznos lehet pár Ardy teleport, Wacthtower teleport és 1 Glory amulet(4)
Jutalom
1 quest pont, 1000 Thieving xp, 9000 Crafting xp, Bert minden nap 84 vödör homokot szállít a bankodba ha beszélsz vele

1. Kezdésképpen beszélj Bert-el, aki Yanille ÉNy-i részén található. Elmondja, hogy fél, mert elvesztheti állását, mivel egy kezet talált az egyik homokozóban. Segíts neki, és mondja, hogy beszélj az Örök Kapitányával (Guard Captain) a Sárkány kocsmában (Dragon inn).

2. Tehát akkor menj oda, és beszélj vele. Kívánsága egy jó sör. Teljesítsd be álmát, és adj neki. Kérdezz tõle a kézzel kapcsolatban, és megnézi mit tehet. Elmondja, hogy menj a Varázslók céhébe (Wizards guild) és beszélj valakivel aki tudna segíteni

3. Rázd meg a harangot, és megjelenik Zavistic Rave. Beszélj vele a kézzel kapcsolatban, és megkér, hogy derítsd ki hol dolgozik Bert

4. Menjünk hát vissza hozzá, és elkezd beszélni munkájáról, és ad egy névsort, és azt is megtudjuk, hogy Brimhavenben dolgozik egy Homokgyártó társaságban.

5. Tehát irány Brimhaven, ahol Sandy-t keressük meg és beszéljünk vele. Egy gyors beszélgetés után keresgélj Sandy asztalán, és megtalálod az eredeti névsort. Ha megnézed mind a kettõt, meglátod, hogy nem teljesen egyezik. Lopj Sandy-tõl, és kapni fogsz egy kis homokot.

6. Menj vissza Bert-hez, és mutasd meg neki a két névsort. Adni fog egy Mágikus Tekercset (Magic Scroll) ami másnap jelent meg az asztalán. Megjegyzi, beszélj egy mágussal.

7. Menj a Varázslók céhébe megint, és ringasd meg megint a harangot, és beszélj Zavistic-cal. Adni fog egy mágikus orbot, és elmondja, hogy rakd be Sandy irodájába. Majd még késõbb lesz róla szó, addig tartsd meg. Azt is elmondja, hogy szerezz be Igazság szérumot Port sarimból. Ha megint beszélsz vele, adni fog egy fiolát, és elteleportál Betty-hez.

8. Port Sarimban Betty kérni fog egy fiolát. Add oda neki, és elmondja mi kell a fõzethez. Bele kell raknod egy kis redberry-t a fiolóba aztán azt whiteberry-vel keverd.

9. Ha megvan ez a rózsaszín festék (pink dye), használd a lencsén (lens), és így kapni fogsz egy rózsaszín lencsét. Menj vissza Betty-hez, és rak egy fiolát a pultra. Állj az ajtóba, és használd a lencsét a pulton, így megkapod a befejezetlen igazságszérumot.

10. Ahhoz, hogy befejezhesd a szérumot, Betty elmondja hogy kell egy különleges tárgy is. Add oda neki azt a homokot, amit régebben loptál Sandy-tõl, és megkapod a befejezett, kész terméket.

11. Így hát megint utad Sandy-hez vezet, és próbáld meg hasznláni a szérumot a csészével, ami az asztalon van (de legelõször vond el a figyelmét valahogy). Miközben ezt próbálgatod, elõjön 3 választási lehetõség:

  • There's a herd of huge mutant herring about to drop from the sky!
  • But the pygmy shrews have eaten all the sand!
  • A small parrot with a pink banana is sitting outside your window!

Az egyiket válaszd ki. Ha bevált, õ elnéz, és egy üzenet jelenik meg, hogy itt az idõ, hogy igazságot szolgáltassunk. Szóval használni lehet a szérumot a csészéjén. Ha épp nem vette volna be az egyik mesét, akkor azt mondja hogy "I'm not falling for that one", így újból kell próbálkoznod.

12. MOST aktiváld az orbot és beszélj Sandy-vel. A szérum hatására elmondja, hogy megváltoztatta a névsort, nehogy több pénzt kelljen fizetni Bert-nek a túlóráért (ejnye bejnye), így lepénzelt egy mágust, hogy adjon neki egy kis amnéziát, hogy elfelejtse az eredeti névsort, és aztán megölte a mágust, nehogy leleplezõdjön.

13. Itány Yanille, és ott a Mágusok céhe ismét. Beszélj Zavistic-cel. Add neki az orbot vissza, és kér valamit. 5 Föld (Earth) rúnát és egy vödör homokot. Add neki oda, és segítségként feltölti Bert homokozóját, hogy soha többet ne kelljen dolgoznia.

14. Ha ez befejezõdött, Zavistic elmondja, hogy menj az entrana-i homokozóba, ott megtalálod a mágus további darabjait. Ha ott vagy, beszélj Mazion-nal, hogy a mágus fejét is megkaphasd.

15. Menj vissza Zavistic-hez hogy befejezhesd küldetésed!

Hand in the Sand rewards.png