The Kingdom of Miscellania

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből
Szükséges cuccok
Ajánlott képességek
  • 35 herblore
  • 45 woodcutting
  • 40 fishing
  • 30 mining

Ezek közül elég ha 1 is megvan, és csak a támogatottságod növelése miatt fontos.

Miért is jó a magas támogatottság?

A támogatottság határozza meg, hogy munkásaid milyen keményen dolgoznak érted, és mennyi alapanyagot szednek neked össze.

Hogyan lehet növelni a támogatottságot?

A minigame elkezdéséhez és a quest befejezéséhze 75%-os támogatottság szükséges a támogatottságot úgy lehet növelni, hogy besegytünk a munkásainknak a munkában. Például segítünk szenet bányászni, lobbyt fogni, gazolni a kertet, maple-t vágni stb. A különbőző területek más-más mértékben növelik a támogatottságot(pl. 1 coal 0,8%, 1 weed 0.1%) A szerzett anyagokat automatikusan az ott dolgozó munkásnak adod, és nem kapsz érte tp-t se.

Azt ajánlom mindenkinek, hogy a támogatottságát vigye fel 100%-ra, mert csak úgy szednek össze említésre méltó mennyiséget.

Ha elérted a 100%ot, menj vissza a kastélyba, és bezsélj a tanácsossal, válaszd a "how the kingdom is faring" opciót, erre megmondja a támogatottságod, és beállíthatod a munkások arányát az egyes területeken.

ha mindezeket megcsináltad, nincs más hátra, várj 1 napot, aztán beszélj a tanácsossal, és válaszd a withdaw resources opciót, és már meg is kaptad a munkások által összeszedett cuccokat.

Naponta egyszer lehet összeszedni a dolgokat.