The Temple at Senntisten

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Nardah északi része. Beszélj Ali the Wiseval.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Curse of Arrav, The, Desert Treasure, Devious Mind
Képességek 50 Prayer, 125 Varrock museum kudo, 177-es Ice demont képesnek kell lenned legyőzni.
Tárgyak Sárkány ellen védőfelszerelés (anti-dragon shield, Waterfiend ellen crush weapon, Barrowshoz itemek, Pénz utazáshoz.
Jutalom
2 qp, 23k XP lamp, 2 darab 20k Combat XP lamp, 10k Prayer XP, képesség az Ancient Cursek használatára.


A Küldetés...

1. Beszélj Ali the Wise-el. Megkérdez tőled pár dolgot, pl.: mit gondolsz Zammorakról illetve Zarosról. Megkér, hogy menj el Digsite Exam centerbe.

2. Kérd meg, hogy segítsen eljutni Digsite Exam centerbe. Ekkor ad egy Digsite pendantot. Dörzsöld meg és Digsite északi részén találod magad. Menj délre, amíg el nem jutsz a vizsgaközpontba. Az udvaron beszélj Dr. Nabanikkal. Ekkor megtudod, hogy ő nem más mint Azzandra álruhában. Elmondja, hogy 1 engedélyre van szüksége, amit neked kellene megszerezned.

DrNabik.PNG

3. Menj be a vizsgaközpontba és beszélj az Archeological expertel. Mond neki, hogy Dr.Nabanik sokáig volt 1 piramisban + te már láttál nagyon nagy bogarakat. Ezután mond neki, hogy az örökéletet tanulmányozza. Ha a személyes háttérre kérdez rá, mond neki hogy a sivatagi areák érdeklik. Ha jól beszéltél, kapsz 1 engedélyt.

Expert.PNG

4. Add oda az engedélyt Dr. Nabaniknak. Azt mondja, hogy találkozz vele a templom bejáratánál Digsite alatt. Menj északra és használd a csörlőt, hogy lemenj a templomba. Dr. Nabanik ad hozzá egy kötelet. Lent ezentúl Azzanadra néven fog tevékenykedni. Elmondja, hogy két veszélyesebb dologra van még szüksége. Az egyik Moritanyaban van, a másik 'északon'.

Csörlö.PNG
Azzanadra-temp.PNG

5. Miután beszéltél vele mindkét munkáról, ad neked 1 rossz hátizsákot, ami az egyik embere tulajdona volt. Nyisd ki és kapsz 1 jegyzetet és 1 Heat globeot.

6. Beszélj Azzanadrával a jegyzetről és mond neki, hogy akié volt, az kifogyott a rúnákból. Azt mondja, hogy az emberének rengeteg harci rúnája volt. Ez azt jelenti, hogy szükséged lesz olyan rúnákra, amikkel a tárgyakat messziről tudod mozgatni (telegrab rúnák).

7. Gearelj fel és menj el Moritanyaba és öld le a barrows testvéreket. Ez egy egyszerű Barrows kör... Ha még nem voltál, akkor Barrows Guideon találhatsz hozzá leírást. Ha végigmentél és kikérted a rewardot kapni fogsz egy Barrows icon nevezetű tárgyat.

8. Menj az északon található Frozen Waste Platue helyre, ide legkönnyebben úgy jutsz, ha a térképen jelölt helyen csónakkal elmész. Használd a Heat globeot az álványon és kússz át a jégtömb mellett. Meg kell majd küzdened az Ice demonnal, szóval vigyél fegyvert meg páncél és kaját!

Location.PNG
Globe1.PNG

9. Fuss be a kastélyba (déli rész). Menj fel a lépcsőkön. Menj keletre majd le a lépcsőkön. Mássz fel a sérült falon. Menj északra, majd nyugatra és mássz le a keleti falon. Ezután menj le a csapóajtón. Kutasd át a ládákat és találsz 1 hammert.

Icedemon.PNG
10. Most menj el keletre, vedd le a Heat globeot az állványról. Ezután a nyugati állványra rakd rá és menj be a nyugati szobába. Onnan telegrabold a Heat globeot, majd rakd rá a nyugati szobában levő állványra. Ezután mássz le a csapóajtón. Itt a déli szobában levő Heat globeot rakd az itt található állványra. Menj keletre és vedd le az állványról az 'imperfet globeot'. Most menj fel a kastély legfelső szintjére. Az északkeleti sarokban, a törött állványon használd az imperfect globeot, majd lökd le.
törött állvány

Menj le újra a csapóajtókon a legalsó szintre.

11. Ezután menj az imperfect globe lelőhelyétől délre. Kanyarodj balra, majd találsz 1 állványon 1 Heat globeot. Ezt vedd fel, és ahol az előbb elkanyarodtál, ott használd a csövön.
cső

Nem fog átmenni. Használd rajta a Hammert. Most szabad az út a létráig. Mássz fel rajta.

12. Mássz fel és menj nyugatra. Öld meg a 98-as szintű Ice demont. Használj protect from magicet.

13. Teleportálj vissza a Digsitehoz a pendant segítségével és beszélj Azzanadrával. Azzanadra megkér, hogy szerezd meg az utolsó darabot. Mássz ki a barlangból és beszélj a kint található Assassinnal. Megkapod tőle az utolsó darabot (relic a neve). Ha mégse találnád ott az Assassint, akkor menj vissza Azzanadrához és beszéld végig vele az összes lehetőséget.

14. Lent add oda Azzanadrának. Láthatsz 1 Cutscenet, ahogy Azzanadra kapcsolatba lép Zarossal. Ezután beszélj újra Azzanadrával, hogy megkapd a jutalmadat.

Gratulálok kész a küldetés.

The Temple at Senntisten rewards.png


Készítette: kalozhun100