The Void Stares Back

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Korasival Falador Parkban.
Besorolás Nehéz
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések A Void Dance, Druidic Ritual, Wolf Whistle
Képességek 80 Magic, 78 Attack, 78 Strength, 71 Firemaking, 70 Construction, 70 Crafting, 70 Smithing, 55 Summoning, 10 Defence
Tárgyak Hammer, Hard leather, Limestone brick, Logs, Tinderbox, erős páncélzat+ jó kaja, falador teleport
Jutalom
1 quest pont, 20k Crafting XP, 20k Construction XP, 20k Firemaking XP, 20k Magic XP, 20k Summoning XP, 20k Smithing XP, Korasi's sword, Elite void torso, 2 Book of Equilibrium (2x50k XP egy 75 levelen feletti combat skilledre/ Kivéve a Constitution)


Tvsbicon.png1. Beszélj Korasival Falador Parkban. Kapsz tőle egy bugged black armour szettet, vedd fel és menj a Black Knights' Fortressbe (Faladortól északra/Monastery mellett).

2. Lépj be az ajtón és beszélj Commander Colbyval. Elmondja, hogy a csapat már vár rád és elteleportol a Black Knight bázisra Taverley alatt.

3. Beszélj Gilroy kapitánnyal, aki elvisz egy szobába. Egy katona megpróbálja kinyitni az ajtót, de nem sikerül neki. Mielőtt megpróbálnád te, a körülötted lévő ládákból vedd ki a tömböket (5 darab).


A Puzzle

Void stares back balance full.png

A tömböket úgy kell beraknod, hogy mindkét sorban, a tengely két oldalán egyforma súly legyen. Captain Gilroy megtudja mondani, hogy milyen a súlya egy tömbnek a másikhoz viszonyítva.

A megoldás:

Jobb oldalon láthatod a megoldást.


1. sor: 3-5-3-4

2. sor: 2-2-5-6


4. A következő szobában szörnyeket kell megölnöd. (Ajánlott Protect from Magic prayert használni/ és először a Spinnereket öld meg, mert azok gyógyítják a társaikat.) Ha megölted mindet, vedd fel a tömböket és beszélj Gilroyal.

5. A tömböket vissza kell raknod a falba, de az egyik eltört. Beszélj Gilroyal a tömbök megjavításáról.

Javítás:

Void koho.png

A jobb oldali térképen láthatod hol a kohó. De mielőtt még használnád meg kell javítanod.

Először használd a kohón a hard leathert, majd a limestone bricket. Tedd a kohóba a fát és használd rajta a tinderboxot.

Most már csak a törött tömböt kell használnod a kohón. Ha megjavítottad, menj vissza és rakd a falba a hiányzó részeket.

6. A következő szobában a falon lévő panelon keress csapdákat (magical trap). Ha kikapcsoltad a csapdákat ismét egy puzzle jön.


Puzzle megoldása:

Minden egyes részt úgy rakj be, ahogy a képen látod:

Void stares back puzzle 3.png

7.*Cut-scene*

Lord Daqarius meggyőződik arról, hogy White knight vagy. Megérkeznek a társaid, mindenkinek együtt kell működnie, amíg ez az ügy le nem záródik.

8. Beszélj Korasival, aki odadja neked a kardját. Most pedig át a portálon.

9. A következő szobában fény derül az igazságra: A rejtélyek mögött Wizard Grayzag áll. Miután elmeséle neked a terveit, pesteket idéz meg. Te és a csapatod elbújtok a kőomlás elől. Amíg Daqarius az omlással bírkózik meg, addig te a commorb és az erősítés segítségével a pestek ellen harcolsz egy Conquest meccsben.


Conquest

Erősségi sorrendben ajánlott megölni a pesteket, tehát kezd a legerősebbel.

Ravager>Shifter>Defiler>Spinner>Torcher>Splatter

10. A következő szobában Grayzag és szörnyei elfogják Korasit és Jessikat. Közülük csak egyet menthetsz meg (A döntésed nem befolyásolja a küldetés kimenetelét). Miután Grayzar megidézi a Pest Queen-t, szerezd meg Korasi kardját és teleportolj ki.

Pest Queen

Most már csak a Queen-t kell legyőznöd.

A harchoz olyan páncélt kell viselned, amely jól véd a Magic és Melee támadások ellen.

Ebben a táblázatban láthatod, hogy melyek a legjobb felszerelések a Queen ellen.

Akkor mégis mit viseljek?
Helmet
Equipper item1.png
Verac's Helm > Helm of neitiznot > Dwarven helmet > Black d'hide coif
Amulet
Equipper item2.png
Amulet of fury > Amulet of glory
Cape
Equipper item8.png
Ardougne cloak 3/4 > *Red cape/Blue cape > Fire cape
Platebody
Equipper item3.png
Karil's top > Black d'hide body
Platelegs
Equipper item4.png
Verac's Plateskirt > Bandos tassets > Dragon platelegs
Shield
Equipper item10.png
Dragonfire shield > Spirit Shieldek > Dragon defender vagy Rune defender > Toktz-ket-xil > Isteni könyvek
Gloves
Equipper item6.png
Recipe for Disaster gloves > Regen bracelet > Combat bracelet
Boots
Equipper item5.png
Dragon boots > Infinity boots
Ring
Equipper item7.png
Onyx ring > Ring of vigour > Warrior ring > Ring of life
Aura
Equipper item12.png
**Reverence

INVENTORY

A legjobb ha a Saradomin brew + Super Restore kombinációt használod (3 adag saradomin brewre 1 adag super restoret használj). Ha ezt nem tudod beszerezni jó a Rocktail/Shark is. Ha tudsz készíteni Recover specialt, akkor 2-3 üveget abból is vihetsz. Ezzel megkönnyítenéd a harcot.

Ajánlott olyan Summoning lényt vinni, amely képes ételt tárolni számodra (Spirit terrorbird, Bull Ant, War tortoise). Vihetsz egy másik (erős) Summoning lényt is, és ha kiürült a tároló lényed, segítségként megidézheted azt is. Erre a célra nagyon jó az Unicorn Stallion vagy a Spirit Kyatt (+Ambush scroll). A spirit kyatt ambush scrollja 300-on felül is sebezhet.

Ha felkészültél a harcra, akkor beszélj Sir tiffyvel Falador Parkban.


Stratégia

A Queen Magic és Melee harcstílust használ. De mivel a felszerelésed főként Magic ellen véd, ezért ajánlott Protect from Melee prayert használni.

Ha a Queen megáll és lila füst lesz körülötte, akkor használd Korasi kardjának special attackját, ezzel megakadályozhatod, hogy 500-on felül sebezzen rajtad.

A portálon kijövő szörnyeket öld meg, mert megölhetik az Archereket. Az archerek pedig megtudják ölni a Queent gyógyító szörnyeket, ezért nagyon fontosak.


11. Miután a Queen meghalt beszélj Vallutával (a nagy teknős). Grayzagot elkapták és most te dönthetsz a sorsáról. Döntésed nem befolyásolja a küldetés kimenetelét.

12. Gratulálok. Kész a küldetés :)

466px-The Void Stares Back reward.png