Tower of Life

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Ardounge-től délre, a Nekromanta torony mellett
Besorolás Kezdő
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek 10-es Construction szint
Tárgyak Sör, Kalapács, Fűrész
Jutalom
2 küldetés pont, 1000 construction xp, 500 crafting xp, 500 thieving xp, ezentúl alkothatsz különböző teremtményeket


Bevezető

Az élet tornya már majdnem kész, de az építőit nagy csapás éri.
Az alkimistáknak fogytán a türelmük, keresnek valakit, aki segítségükre lehetne. Amikor a varázslat és a logika világa egyesül, veszélyes eredményekre lehet számítani, de egy igazi kalandor pont ilyeneket keres... nem igaz?

A küldetés

1. Beszélj Effigy-el a torony mellett. Meg fog kérni, hogy segíts meggyőzni a munkásait, hogy a torony nem furcsa, és be kéne fejezniük az építését.

Toweroflife effigy.png

2. Beszélj Bonafildóval a munkáról, kérd meg, hogy bemehess az épületbe. Nem fog beengedni, mert nem vagy megfelelő öltözékben.

3. Mindegyik munkással beszélned kell, hogy megkapd a megfelelő ruhákat. Miután beszéltél a "No Fingers" nevűvel, lopd el a csizmáját.

4. Aztán menj a "The Guns" nevűhöz, aki az ingéért cserébe egy sört fog kérni.

5. A következő személy Gummy, aki azt fogja mondani, hogy elvesztette a nadrágját a vízben. Kutasd át a bokrokat a torony keleti oldalán az óceán közelében, és meg fogod találni a nadrágot.

6. Beszélj "Black.Eye"jal. A következő kérdéseire kell választ adnod:

Kérdés Válasz
How many nails make a rocking chair? 3
What does 3 cloth, 3 planks, and 3 nails make? Torn curtains
I like fish and I would like to put some in my garden. How do I make a water feature? 10 clay

Mikor megvan a felszerelés, menj megint Bonafildóhoz. Fel fog tenni neked néhány kérdést, hogy tesztelje milyen építész is vagy.

Kérdés Válasz
What do you drink? Tea
How do you whistle? "Whistle for attention"
What's a good sign that you need to replace your trousers? Your legs are getting a bit cold.
What do you do if you cut your finger? Carry on, it'll fix itself.

8. Végre bemehetsz a toronyba. Kutasd át a ládákat, mert szükséged lesz: 4 színes labdára(colored balls), 3 fém lemezre(metal sheets), 4 szelepkerékre(valve wheels), 6 szegecsre(rivets), 4 csőre(pipes), 5 csőbilincsre(pipe rings), 5 Metál tömbre(metal bars), és 4 kötő folyadékra(binding fluids).

9. Az első gép a nyomásgép az emeleten. A labdák a lemezek és a szelepkerekek kellenek a megjavításához. A szivárgó lyukakat a színes labdákkal kell betömni. A szelepeket kell jobbra és balra forgatni, amíg a labdák a lyukakba nem kerülnek, és a víz fel nem tud jutni a csöveken.

  • 2. Cső: Húzd meg a baloldali kart. Fordítsd el a 2-es szelepet kétszer balra, majd négyszer jobbra.
  • 4. Cső: Húzd meg a jobboldali kart. Fordítsd el a 4-es szelepet háromszor jobbra, egyszer balra, végül háromszor jobbra.

Toweroflife pressure machine.png

10. A második gép a csőgép, 2 szinttel fentebb. Ehhez 6 szegecs, 4 cső, 5 gyűrűbilincs kell. Építsd meg a csőrendszert felfelé, hogy a víz tovább tudjon folyni.

Így kell kinéznie

Toweroflife pipe machine.png

11. A harmadik gép egy ketrec a legfelső emeleten, 5 metál tömbre és 4 kötő folyadékra van szükséged. Ki kell pótolnod a különböző méretű tömbökkel a ketrec rácsait.

Toweroflife cage.png

12. Menj le Effigy-hez és beszélj vele. Meg fog kérni, hogy találkozzatok az épület tetején.

13. Fent egy dühös vadállat jelenik meg és mindenki menekül előle...

Toweroflife beast.png

14. Menj megint Effigyhez. Meg fog kérni, hogy nézz szembe a teremtménnyel.

15. Vissza fel. Beszélj a teremtménnyel, és válaszolj a kérdéseire, amik a mágiával vagy a logikával kapcsolatosak. Így megérti, hogy mi ez a szerkezet, ami létrehozta az elméjét. Kérni fogja, hogy elmehessen és ráijeszthessen az alkimistákra.

16. Siess le Effigyhez és beszélj vele. A vadállat ott terem és megijeszti. Aztán a bestia megkér, hogy találkozz vele a börtönszinten. Menj le a toronyban lévő csapóajtón.

17. Beszélj a szörnnyel északra. Miután elmondta mi ez a hely, és hogy kezdheted el a teremtmények létrehozását, kész a küldetés!

Tower of Life rewards.jpg