Tribal Totem

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Brimhaven
Besorolás Közepes/Nehéz
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek 21 Thieving
Tárgyak 30 gp
Jutalom
1 Quest Pont, 1775 Thieving XP, 5 sült kardhal (Cooked swordfish)


1. Beszélj Kangai Mauval a Brimhaveni kocsmában. Azt fogja mondani, hogy Lord Handelmort ellopta a Totemjét.

2. Most menj el az Ardougne piacával szomszédos házhoz, aminek az udvarán a kapuval szemben 2 szökőkút helyezkedik el. Ha ott vagy, akkor az udvaron keresd meg Horaciót. Azt fogja mondani, hogy ő Lord Handelmort kertésze, és ezután elmondja az ajtó kombinációját. Amikor megpróbálod kinyitni az ajtót, nem sikerül, mert zárva van.

3. Menj el Wizard Crompertyhez. Őt a piactól északkeletre, a Legends Guild's-tól délnyugatra találod meg. Kérdezd meg, hogy elteleportálna-e téged az RPDT Depotba.

4. Nem fog elteleportálni, ezért menj vissza az udvarházban, és kutasd át a dobozokat. Találni fogsz egy címkét. Ezt a címkét használd azon a dobozon, amelyiket az RPDT Depot alkalmazottai el fognak küldeni a Wizard Towerbe. Ezt a dobozt késöbb kézbesítik is.

5. Kutasd át a házakat a piac északnyugati oldalán. Menj be abba a házba, ami a páncél bolttól nyugatra helyezkedik el. A házban az ajtóval szemben vagy egy asztal, amin egy Guide book található. Ezt vedd fel, és olvasd el. Azt írja, hogy egy teleporttablettával üzenjenek vissza az RPDT alkalmazottai a Handelmort udvarházba.

6. Menj vissza Wizard Crompertyhez. Kérdezd meg megint, hogy el tudna-e teleportálni oda. Most elteleportál a Handelmort udvarházba.

7. Most próbáld kinyitni az ajtót. A jelszó K U R T. Miután az ajtó kinyílt, menj a lépcsőhöz, és kutasd át a csapdákat.

8. Ha fent vagy, nyisd ki a szekrényt, és keresgélj benne. Meg fogod találni Kangai Mau Totemjét.

9. Menj vissza Kangai Mauhoz, és add oda neki!

Tribal Totem rewards.png