Troll Romance

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj Ug-al a Troll Strongholdba
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Death Plateau, Troll Stronghold
Képességek 28 Agility (43 Prayer, 70+ Combat , 61 Magic ajánlott)
Tárgyak Vas rög(Iron bar), kötél(Rope), tortaforma(Cake tin), juhar vagy tiszafa(Yew log, Maple log), Swamp Tar (Lumbridge Swamp), Climbing boots, vödör viasz (Bucket of Wax), némi kis kaja, kb. 15 lobby vagy shark
Jutalom
2 Quest Points., 8000 Agility XP, 4000 Strength XP, 7 Uncut Gems

Troll Románc

Első rész:

Az összetört szív

Most már el tudod kerülni a dobáló trollokat miközben a troll erődbe mész. Menj fel a hegyre, ahogyan a Troll Stronghold küldibe, de most menj a nyugati úton és a rövidebb utat válaszd északon. Megérkezel egy "titkos ajtóhoz" . Menj át az ajtón ahol kiszabadítottad Dunstan fiát. Mássz fel a létrán, menj észak fele és menj ki az ajtón. Menj le a folyosón dél fele és menj az első ajtóba nyugat fele. Egy nagy szobába érkezel ahol sok troll van, beszélj Ug-al aki épp sír. Megtámad, de nem sebződsz. Válaszd az első opciót: "Awww you poor troll. What seems to be the problem?" .Ug elmondja, hogy szerelmes Aga-ba , another troll, but that Aga is with a huge troll called Arrg. Kérdezd Aga-ról utána Arrg-ról, és válaszd a második opciót: "Don't worry now, I'll see what I can do." Ug ezért nem eszik meg téged, most pedig menj el Aga-hoz.

Beszélj Aga-val aki északra van Ug-tól (vigyázz a Mountain Trollok (level 71 and 69) agresszívak). Válaszd a második opciót: "So how's your love life?" Ő elmondja, hogy a kedvenc virága a Trollweiss, és ha Arrg tényleg szereti szerezni fog neki olyat.


Második rész:

Trollweiss

Menj vissza Ug-hoz és beszélj vele; elmondod neki Aga vágyát a Trollweiss-ről, és ő kétségbe esik, mond ezt neki: "stay right there". Tenzing the Sherpa! Most menj vissza Tenzing-hez, és beszélj vele. Kérdezd Sherpáról "Do you know where I can find Trollweiss?" . Elmondja, hogy tud egy helyet de oda szinte képtelenség bejutni. Tenzing elmondja, hogy be kell jutnod a "domain of the Ice Trolls"-ba, és le kell csúsznod a fennsíkra ahol a Trollweiss-ek nőnek. Csak egy út van, hogy lejuss a lecsúszás. Kérdezd tőle: "What would I need to make such a sled?", és ő azt mondja hogy legjobb lesz ha beszélsz Dunstan-al.

Menj és beszélj vele (a fickó, aki a climbing bootsot csinálja), és kérdezz tőle a szánkóról. Ő azt mondja, hogy szerezz egy kötelet, néhány juhar, vagy tiszafát és egy vas rögöt.

Beszélj megint vele, és megcsinálja neked a szánkót, ha nálad vannak a cuccok. Utána azt is mondja, hogy kell egy kis viasz, swamp tar, és egy torta alap. Használd a viaszt a swamp tar-on és lesz egy masszád, használd a szánkón és már kész is.


Harmadik rész:

The Ice Troll Plateau

Itt az idő, hogy visszamenj a hegyre. Menj vissza és vedd az utadat az erőd felé ahol a Troll szikla dobálók vannak (Prot missles+run). Mész-mész és majd észak fele lesz egy ki utacska ott menj fel, esni fog a hó.(amikor God Wars dungeonba mész) Ott lesz egy nagy szikla.

Menj észak-nyugatra a jég kapuhoz, és találni fogsz egy barlang bejáratot. Fuss végig a barlangon (Ice Trollok level 120, 121 és 124esek vigyázz, mert agresszívek, prot meelee on). Majdnem a barlang vége előtt,ott lesz egy kis beékelt terület. Menj végig az úton, majd egy kis jeges fennsíkon találod magad. Vigyázz a level 96-os Ice Wolfokra és menj dél fele amíg elérsz a „csúszdáig”.

Klikkelj a lecsúszás opcióra. Csinálj egy-két jó trükköt :P . Nyugatra egy kis dombocska lesz majd, egy gyűrű féleség a térképeden. Van ott néhány kicsi kék virág. Vegyél fel egyet-kettőt (kb ugyan olyan mint a sima virág). Most menj dél fele és csússz le a lejtőn. Menj vissza Ug-hoz. Használj Trollheim teleportot ha tudsz.


Negyedik rész:

Say it with Flowers

Most mássz vissza Ug-hoz és beszélj vele. Roppantul hálás lesz, de fél oda adni a virágot Aga-nak, mert Arrg biztos bántani akarja. Mond neki, hogy majd te megölöd, és menj Arrg házához északra.

Most készülj a harcra. Beszélj Arrg-al, és elvisz egy helyre, ahol már mehet is a harc. Arrg, ranged ill. meelee támadás módokat használ, ezért figyelj mindig hogy melyik prayer van bekapcsolva(!!!28-at és 34-eket is tud ütni!!!). Vigyázz mindig tartsd kb. 60+ -on az életed, mert simán kinyír.

Miután megölted Arrg-ot, menj vissza Ug-hoz. Beszélj vele és kész a küldetés!

Troll Romance rewards.jpg


FAQ

Q: Hogyan szerezhetek Bucket of Wax-ot?
A: Simán használd az Insect Repellent-et a Camelot alatti méheknél. Válaszd a „take from it” opciót, ha van nálad vödör.

By: Mikillerdor2, Forrás: www.zybez.net