Troll Stronghold

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont A birodalmi őrök sátra, beszélj Denulth-al
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések Death Plateau
Képességek 43 prayer

Ajánlott: 15-ös agility, 30-as thieving

Tárgyak climbing boots (Tenzigtől lehet venni 12gp-ért, úgyis útba esik)

Ajánlott tárgyak: jó fegyver, páncél, pár Prayer potion, kaja

Jutalom
1 küldetéspont, 2 darab lámpa amely 10-10.000 xp-t ad egy kiválasztott szinte, ami 30-asnál nagyobb, (hogyha kiszabadítottad az embereket, fáért cserébe adnak kaját (stew))

Leírás: A birodalmi őrök harcoltak a troll hadsereggel, de a trollok elvitték Godric-ot és Őrült Eadgar-t, találj utat az erődbe és ments meg őket!

1. Beszélj Denulthal Burthropeban és mesélni fog neked arról, hogy a tervezett támadása visszafelé sűlt el. Kérdezd meg, tudsz-e valamit segíteni, és mesélni fog az elrabolt katonájáról, Godric-ról. Mond neki, hogy segítesz!
2. Ragadd meg a climbing boots-odat vagy 12gp-t ha elvesztetted és menj fel az előző küldetés titkos ösvényen. Beszélj Tenziggel ha elvesztetted a cipődet és folytasd az utadat északra.
3. A felfelé vezető út elágazik, menj északra át a köveken, majd keletre az aréna kapukon át. Beszélj Dad-el, aki elmondja, hogy a továbbjutás érdekében le kell őt győznöd. Fogadd el a kihívást!
4. Kapcsold be a protect from melee-t és a legjobb támadásaiddal harcolj vele míg le nem győzöd. Nagyot üt, ha nincs protect from melee-d. Ha erősen megüt, repülsz egyet a közeli falig. Ő 7-11-et sebez
rajtad, míg a fal 15-25-öt. Jópár biztonságos hely van mágusoknak vagy íjászoknak, az egyik a kapu mellett, habár ez nem mindig működik.
5. Hogyha már majdnem halott, megpróbál visszavonulni (mindegy hogy megölöd-e ezekután vagy sem). Innentől csak akkor menj tovább, ha maxon van a prayered, ha nem hoztál magaddal italokat, inkább menj vissza feltölteni, minthogy késöbb kevés legyen.
6. Miután legyőzted Dad-et folytasd utadat kifelé, rohanj be a barlangba. Itt nincs sok minden 3db lvl 71-es hegyi troll kivételével, menj keresztül, ne pazarold az életpontokat. Hagyd el a barlangot!
7. Kint egy hatalmas spirál szerü izében találod magad. Maradj a külső íven, ne menj fel, ne legyél kiváncsi! Középtájt egy csoport dobáló troll elött haladsz el, kapcsold be a protect from missiles-t és fuss át! 8. A következő terület troll piactérnek tűnik, fuss végig északra be az erődbe!
9.Menj végig délre amíg egy fa ajtót nem látsz, sétálj be és készülj egy hatalmas csatára... öld meg az egyik troll tábornokot!
10. Mielött bemész kapcsold be a protect from melee-t és rohand le! Ha nincs protect from melee, akkor... nagyot... üt. A cikk írójára 44-et ütött, és álítása szerint egy lvl 120-as játékost 3 ütéssel kinyírt. Ez az a pont ahol a prayer italok jól jönnek. Azon a területen kívül, ahol a generalok vannak, biztonságos íjász, mágia helyek vannak, amik kívül esnek a troll generalok hatótávolságán, csak maradj a külső részen!
11. Ha megölted, ne kapcsold ki a prayert, csak ragadd meg a kulcsot amit dobott és futás kifelé! Nagyon gyorsan újratermelődik a következő. Mostmár kikapcsolhatod...
12. Menj vissza a fa ajtóhoz, majd végig északra le a kő lépcsőn! Lent látni fogsz egy cella ajtót még egy kő lépcsővel belül. Nyisd ki az ajtót és menj le! Most egy nagy üresnek látszó teremben vagy. Lopd el a kulcsokat a két őrtrolltól berry-től és twig-től, vagy öld meg őket és vedd fel a kulcsokat! Nyisd ki mindkét cellaajtót és kövesd Godric-ot és Őrült Eadgar-t kifelé.
13. Egy titkos bejárat mellett tűnsz fel, amin keresztül visszajuthatsz az erődbe, ha bármikor is visszavágynál. Kövesd az ösvényt keletre majd délre és tudni fogod, hol vagy. Menj vissza Burthrope-ba és beszélj Dunstan-el a kováccsal a jutalomért! Gratulálok, kész a küldetés!

Troll Stronghold rewards.JPG

A fordításért köszönet Damocles-nek!