Vampire Slayer

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Draynor Village, Morgan háza.
Besorolás Közepes
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek Le kell tudnod győzni egy 37-es combat szintű vámpírt.
Tárgyak Megfelelő étel, páncélzat és fegyver, 2gp.
Jutalom
3 Quest Pont, 4825 Attack XP.


A félelmetes Gróf - egy vámpír - rettegésben tartja Draynor faluját. A lakosok végezni akarnak a vámpírral mindörökre. Ebben leszel a segítségükre...

Felkészülés a harcra

1. Keresd meg Morgant, Draynor Village-ben. Nem lesz nehéz hiszen kis faluról van szó. Mesél neked a vámpírról, és megemlíti a barátját, Dr. Harlow-ot, aki a Blue Moon bárban tartózkodik. Ő fénykorában a legjobb vámpírölő hírében állt, így segít neked a feladatodban.

Qstart morgan.PNG
2.Még mielőtt elindulnál a bárba, menj fel Morgan házának felső emeletére, s vegyél ki az ágy melletti szekrényből egy fokhagymát (Garlic). Ha ez megvan, indulhatsz a kocsmába. A helyet Varrock központjától délre találod, a kistérképen látni fogsz egy söröskorsó jelet ha odaérsz.
Vslayer garlic.png

3.Beszélj Dr. Harlow-val, és rendelj neki egy korsó sört. Beszélni fog neked a vámpír legyőzésének módjáról, s adni fog egy karót (stake) és egy kalapácsot (stake hammer).
Drharlow.png

A harc

Ha megvan minden szükséges item Vslayer items.PNG indulj el Draynor Manor-ba. Miután az épületben vagy, keresd a lefele vezető lépcsőt, s menj le rajta. Nyisd ki a koporsót, amiből kiugrik Draynor Gróf.

Count Draynor csak meleevel támad, és nem egy nehéz ellenfél. Magic vagy Meleet használva üsd, amíg meg le nem megy a HP-ja 0-ra. Ekkor automatikusan beledöföd a karót a szívébe, és meghal. Vslayer defeat.PNG

Menj fel a lépcsőn, és hagyd el az épületet a hátsó ajtón (lásd a mellékelt képet), majd beszélj Morgannel aki megköszöni a segítségedet.
Vslayer escape.png

Gratulálunk, Quest Complete!
Vampyre slayer Rewards.jpg

Egy videó a küldetésről: Itt