Warrior's Guild

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Item kept icon.png
Ez egy nem biztonságos tevékenység! Azaz ha meghalsz elveszíted a táskádban lévő dolgaidat!

Bevezetés

Building.png

Ez egy olyan minigame ahol elveszted tárgyaidat, ha meghalsz (természetesen a 3+1-es megmarad). Nagyon élvezhető minigame hasznos rewarddal. Biztos sokaknál láttad már a Dragon defender nevű tárgyat, de valószínűleg nem tudtad, hogy mi is ez és hogyan tudnád megszerezni. Ez a leírás segítséget nyújt számodra ebben. FONTOS: Bejutáshoz szükséges az, hogy Attack és Strengh értéke összesen meghaladja a 130-as szintet vagy az előbb említett két skill egyike 99-es szintű legyen.

Elhelyezkedés és megközelítés

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: A fájl nincs meg
Warrior's Guild elhelyezkedése

A legegyszerűbb ha Games neckackle-vel teleportálunk a Troll Invasion Minigame helyére és onnan futunk egy keveset. De teleportálhatunk Camelotba vagy Faladorba is ahonnan egy kis futás után szintén ott vagyunk. Ha Taverleyben van a házad egy House Tele és onnan szintén futás.

A Guild

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: A fájl nincs meg
A földszint

Maga az épület négy szintből áll mind a négy szinten más-más lehetőségünk nyílik tokenek szerzésére.

A Földszint

Itt található egy bank és két shop (Food Shop és Potion Shop) valamint két tokenszerzési hely. Megtalálható még itt Ajjat, az Attack Mester.

Animációs szoba

Ide nem árt pár food és a legjobb armourod. és egy olyan full helm, plateboy valamint platelegs amilyen Animated Armourral szeretnél harcolni (Ha Animated Bronze Armourral akkor bronzt). A szobában két Magic Animatort fogsz látni ebbe, kell belehelyezni a megfelelő tárgyat (az teljesen mindegy, hogy melyiket). Megidézi az armourt és miután legyőzted azt megkapod a tokent és ledroppolja az armourt.

Típus Combat level Életpont Kapott token
Bronze 11 100 10
Iron 23 200 20
Steel 46 400 30
Black 69 600 40
Mithril 92 800 50
Adamant 113 1000 60
Rune 138 1200 80„Báb” szoba

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: A fájl nincs meg
Támadási típusok

Rendkívül egyszerű dolgunk van, csupán annyit kell tennünk, hogy a megfelelő bábut megütni a megadott módon. Ide célszerű több típusú fegyvert is vinni.

Első emelet

Itt már három helyen nyílik lehetőségünk tokenek szerzésére. A Strengh mester Sloane is itt tartózkodik.

Katapult szoba

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: A fájl nincs meg
Védekezési típusok

Nagyjából annyi, hogy kérsz egy kétkezes pajzsot a szoba előtt álló Gamfred nevezetű törpétől. Ezzel beállsz a megadott helyre és kivéded a lövést a megfelelő módon. Ehhez érdemes úgy forgatni a kamerát, hogy jól lásd, milyen tárgy érkezik feléd.

„Súlylökés” szoba

A TV-ből jól ismert módon van egy félkörös háló és pár darab súly, amit el kell lökni. Két különböző súly van az egyik könnyebb a másik nehezebb. 3 féle képen lehet eldobni a súlyt. Annyi tokent kapsz ahány méterre dobod el a 18-asnál, a 21-esnél ahány méter szor 3.

Jimmy próbája

Felveszel egy Keg-et [pick up keg]. Ekkor megjelenik, felül egy sorrendben 5 tárgy ezekhez kell elegyensúlyoznod a Keg-gel a fejeden. Miután ezt megtetted kijön egy újabb sorrend és újból meg kell érintgetned a tárgyakat. Nem túl jó token szerzés megcsináltam a sorrendet, amit mondott és kaptam 10 tokent.

A második emelet

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: A fájl nincs meg
Második emelet

Miután megszenvedtél a tokenek gyűjtésével, végre beléphetsz a Küklopszokhoz, akik fogják dobni a defendereket. Előnyös minden tokenból 500-500-at összegyűjteni. Remekül lehet Trainingelni, de nem szabad potionokat használni valamint Dwarfen Multicannont (lsd. Ranging skill ) sem.

Tippek és megjegyzések

  • Ha az össztokenes módszerben ölöd a küklopszokat akkor minden egyes küklopsz 2 darab Big Bonest dob notedben ami egy idő után felhalmozódik és egész jó prayer xp.
  • Hogyha össztokenes módban ölöd a küklopszokat akkor miután elfogyott a tokened megjelenik Cyclossus aki egy 156-os szörny és nagy eséllyel dobja a Dragon defendert.
  • Előnyösebb minél magasabb Strength szinttel érkezni, mert szinte az összes feladatnál szükséged lesz rá. Ezalatt a 85+ - ot értem. De 70 körüli szinttel is jöhetsz bátran.

Képeket a RuneScape Wikia oldalról vettem!

Made by: Whiteee