Waterfall Quest

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Baxtorian falls, északnyugatra a Fishing Guildtól.
Besorolás Közepes
Hosszúság Közepes
Szükséges
Küldetések
Képességek Nincs követelmény, de megtámadhat egy 86-os moss giant, miközben nem lehet rajtad semmilyen ruha.
Tárgyak 1 Rope (kötél), 6 darab air, water, earth rune, Ajánlott teleport runekat vinni
Jutalom
1 quest pont, 13750 Strength xp, 13750 Attack xp, 2 diamonds, 2 gold bar, 40 mithril seed


Waterfall image001.jpg

A küldetést Almeratól tudod elkérni, aki a Baxtorian vízesésnél található. A háza mögött lévő kis kapun menj ki, ahol található egy tutaj (log raft). Erre szállj fel (board log raft). A tutajunk nem bírja sokáig, de nem is kell. Megtaláljuk Almera fiát Hudon-t. Ezután mivel nem tehetünk (egyelőre) semmit, le kell úszni a folyón (Swin to rock). Az úszás után Hardley házától délre landolunk. Menjünk be és beszéljünk vele.

Waterfall image002.jpg

Ha végigkérdeztünk barátunkat, akkor menjünk fel az emeletre és keressünk a polcon egy könyvecskét (Book of Baxtorian). Aztán olvassuk is el. Ha elolvastuk megtudjuk belőle, hogy a Tree Gnome Village-ben folytatódik utunk.

Waterfall image003.jpg

Ha lemásztunk a létrán, akkor menjünk be a keleti szobába. Ez a szoba tele van ládákkal. Keressünk egy kulcsot a ládákban (search crate)!

Ha megtaláltuk be tudunk menni a nyugati szobába. Itt megtalálod Golrie-t. Ha beszélsz vele megkapod tőle a Glarial’s pebble-t amellyel Glarial sírtömbjébe nyersz belépést.

Waterfall image004.jpg

Vigyázat!!! Mielőtt lemennél bankolj le minden cuccodat a bankba! A táskádban sem lehet semmilyen harci cucc (teleport rune sem) mert csak a békeszerető emberek léphetnek be a kriptába. Kaját vihetsz!!!! A könyv és a pebble legyen nálad. Használd a pebble-t a tome-n és ha minden jól megy belépést nyersz Glarial kriptájában. Ha leértél akkor fuss a szembelévő szobába (west room). Itt kutasd át a ládát. Megtalálod benne Glarial amulettjét. Ennek birtokában menj be a déli szobába (south room) Itt eléd tárul Glarial sírhelye (Glarial's tomb). Ezt is kutasd át. Megtalálod Glarial urnáját, ami a hamvait tartalmazza, amit el kell vinni a nyughelyére).

Ezután menj vissza bankolni, ragadj fegyvereket és menj vissza Baxtorian falls-hoz.
Mindenképpen legyen nálad: némi kaja, az amulett, rope, 6 air, earth, water rune, glarial's urn.

Ismét board log raft. Így ugyanúgy lejutsz a szigetecskére mint az előbb, de most a kötelet át tudod dobni a szembelévő sziklára. Ha átdobod akkor a kötelet a dead tree-re kössed rá és leereszkedhetsz a bejárathoz. Ha rajtad van az amulett akkor be tudsz menni az ajtón (open ledge). Ha leértél fuss be a keleti szobába. Ez tele van skeletonokkal és wizard-okkal (nem valami erősek). Kutasd át a ládákat. Az egyikben találsz egy kulcsot. Ha megvan fuss át a nyugati szobába. Ez tele van fire giant-tel, de ne foglalkozz velük. Fuss be az ajtón. Ha bent vagy akkor 6 pillart látsz, két szobrot és egy lebegő kupát. A runákat tedd a pillarokra (mindegyik runeból 1-et minden pillar-ra). Ha megvan akkor az amulettedet vedd le a nyakadból és használd Glarial szobrán (glarial's statue). Ha jól megy akkor a föld felemelkedik és az urnát bele tudod tenni a kupába.

Waterfall Quest Reward.png