What Lies Below

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Beszélj a férfival, Rat Burgissal a varrocki elágazásnál
Besorolás Könnyü
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések Rune Mysteries
Képességek 35 Runecrafting, Képesség megölni a 47-es King Roaldot és egy lvl 5-ös és lvl 35-ös Outlaw-t, Level 21 agility hasznodra lehet, hogy gyorsabban bejuss a Bandit Campba, Level 42 mining hasznos lehet, hogy gyosabban utat tudj találni a chaos templehez
Tárgyak Bowl, Chaos talisman vagy Chaos tiara, 15 Chaos rune, 3 teleport Varrockba és egy Amulet of glory (4), Páncél, kaja
Jutalom
1 quest pont, 8000 runecrafting xp, 2000 defense xp, A küldetés során kapott gyűrű (Beacon ring), 2 pörgetés

A küldetés

1. Rat Burgiss elmondja neked, hogy eltört a kocsija, és szerezni kell neki 5 papírt, amihez ad is neked egy gyűjtőt, amibe a papírokat kell tenni. Azt is elmondja, hogy meg kell ölni 5 „outlawot” a papírokért (általában ropet, herbet dobnak). Barbarian Villagetől keletre, a Cook’s Guildtól északra találhatók az outlaw-ok. Ha megvan a teli papírgyűjtő, vidd vissza Rat Burgissnak.

2. Rat Burgiss ad neked egy levelet, amit varrockba, a könyvtárba kell vinni egy mágusnak.

3. Miután beszéltél a mágussal, ad neked egy könyvet és egy botot. Vegyél a general storeban egy bowl-ot és fogj magadhoz chaos tiarát, vagy talismant, 15 chaos runet és menj wilderness chaos altarjához! Menj be az oltárhoz, és használd a "wandot" az oltáron! Ez után megkapod az infused wandot, amit vissza kell vinned a mágusnak, varrockba egy bowl kíséretében!

4. A mágus adni fog egy levelet, amit vissza kell vinned Rat Burgissnak.

5. Kiderül, hogy egy nagy hibát követtél el, amit jóvátehetsz. Rat Burgiss elküld Zaff-hoz, a varrocki bot-eladóhoz, hogy beszélj vele. Miután beszéltél vele, ad neked egy gyűrűt, és egy leírást, amit olvass el majd vedd fel a gyűrűt!

6. Ha megvan, beszélj megint Zaff-al és menj vissza a mágushoz jó páncélzatban, mert magával a királlyal kell élet-halál harcot vívnod! De vigyázz: végső ütést ne sebezz rá, hanem amikor elfogyni látszik az élete, nyomj summon-t a kapott gyűrűn. Ekkor odateleportál Zaff, aki megoldja a helyzetet!

6. Menj vissza Rat Burgisshoz és beszélj vele. Átadja neked régen áhított jutalmadat!

What Lies Below rewards.PNG