Witch's Potion

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Rimmingtonban beszélj Hettyvel
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak 3 Coins
Jutalom
1 quest pont, 375 magic xp

Segíts Hettynek, a boszorkánynak elkészíteni a varázsitalát!

Witchs potion Hetty.jpg

1. Beszélj Hetty boszorkánnyal, az íjászbolt mellett találod meg Rimmingtonban. Megkérdezi, segítsen-e a sötét erőkkel egyesülni neked. Fogadd el bátran, ő pedig elmondja, hogy a varázsitalához kell egy pár dolog: egy hagyma, egy elégett hús, egy patkány farka és egy gőte szeme.

2. Hagymát Witchs potion Onion.gif találsz Rimmingtontól kicsit északra nőni, vegyél fel egyet.

3. Elégett hús: menj el a tehenekhez, a Lum folyó másik oldalára (a Cook's Assistant küldetéshez mellékelt térképen fel van tüntetve), ölj meg egy pár tehenet és vedd fel a húsát (ha ehhez gyenge vagy, nem gond, általában van a földön), rakj tüzet, és próbáld megsütni. Kapásból el fogod égetni.

4. Gőteszem Witchs potion EyeOfNewt.gif: Port Sarimban, a mágiai boltban vehetsz potom 3 aranyért.

5. Patkányfarok Witchs potion RatStail.gif: ölj meg egy patkányt (Hetty házával szomszédosban van egy pár), és fog dobni egy patkányfarkat (csak a küldetés ideje alatt dob ilyet).

6. Ha mindez megvan, menj vissza Hettyhez, és add neki oda a hozzávalókat. Ő varázsitallá főzi őket az üstjében, és felszólít, hogy idd meg ezt a borzalmas löttyöt. Ha ittál belőle (és a karaktered is megállapítja, hogy szörnyű íze van), automatikusan megjelenik a küldetés teljesítve tábla.

Witchs potion Congrats.jpg