Wolf Whistle

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Taverley
Besorolás Könnyű
Hosszúság Rövid
Szükséges
Küldetések
Képességek
Tárgyak
Jutalom
1 quest point, Summoning skill fejleszétésnek lehetősége, 275 gold charm, 276 summoning xp


1. Menj Taverleybe és beszélj Pikkupstix-al

Quest wolf whistle 1.PNG

aki elmondása szerint az egyik legnagyobb druida, ám most ő is bajban van, segíteni kellene neki. Elmondja, hogy a szobájában egy "nyúl" garázdálkodik és megfékezné ő de a szellemidézéshez szükséges hozzávalókért elküldött embere eltünt.

2. Ajánld, fel, hogy majd te megölöd a nyulat. Mász is fel az emeletre lepődj meg, majd inkább hagyd egyenlőre. Beszélj ismét a druidával aki elmondja, hogy hogyan lehetne a saját világába űzni a wolpentinger-t. Nem kell mást hozzá beszerezned, csak két wolf bonest (ha még nincs nállad szerezd be) mert spirit wolfot fogsz idézni (hiszen a nyúl fél a farkastól!).

3. Amint beszerezted a hozzávalókat beszélj ismét a nagy szellemidézővel aki elmondja, hogy megcsinálná ő a sipirt wolf pounchot és a howl scrollt de akkor a wolpntinger kiszönkne a házból ezért megkér, hogy csináldd meg elmagyarázza azt is, hogy hogyan és ad egy sipirt shardot, néhány gold charmot és pouchot, valamint egy key-t.

4. Használdd a key-t a trapdoor-on, mász le. Használdd a pouchot a legnagyobb obelisken, válaszd ki a spirit wolf pouchot és kapsz 2 spirit wolf pouchot. Ezután használdd az egyik pouchot ismét az obelisken és válaszd a howl scroll és azt is megkapod. Quest wolf whistle 2.PNG

5. Irány a földszint, beszéldd meg Pikkupstix-al, hogy hogyan tovább. Ő megmondja, hogy mit kell tenned: El kell kergetned a wolpentingert!

6. Menj az emeletre, kattints jobb egérgombbal a spirit wolf pouchra majd válaszd a 'summon' opciót. Miután a szellemfarkas megjelent használd a summoning ikon alján megtalálható, familiar special move-ot.

7. Menj vissza a druidához és mondd el neki, hogy mi történt. Mivel kifárasztott az idézés fel kell töltődnöd. Irány az obelisk és válaszd a 'renew-points' opciót amitől visszatöltődik a summoning pontod. Ezután irány vissza hogy átvehesd a jutalmadat.

Wolf Whistle rewards.JPG