Zogre Flesh Eaters

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből

Információk

Kezdőpont Castle Wars tól délre, beszélj Grish-el
Besorolás Közepes
Hosszúság Hosszú
Szükséges
Küldetések Jungle Potion, Big Chompy Bird Hunting
Képességek Le kell győznöd egy 111-es szintű ellenfelet
Tárgyak Ring of Duelling, Rogues Purse, Snake Weed, Vial of Water,

Előnyös lehet:Watchtower teleport, Prayer potion

Jutalom
2,000 Ranged, Fletching és Herblore XP, Ogre Composite Bows és Brutal Arrows készítési képesség, Relicym's Balm Potion készítési képesség, Képes leszel koporsó kulcsokat (Coffin Key) szerezni Zogre-től, Beléphetsz az új labirintusba és Uglug Nug boltjába, Eladhatod a Black Prism-et Zavistic-nek 2,000gp ért vagy Yanni Salika-nak Shilo Villageben 5,000gp ért!, 1 Quest Pont
 1. Beszélj Grish-el aki a Castle Wars-tól délre található, adni fog 3 Chompy bird-et és 2 Super Restore Potion(3)-t.
 2. Menj keletre és beszélj az Ogre őrrel aki engedélyt ad hogy átmehess a barikádon. Menj át a barikádon és onnan keletre a lépcsőkön menj le a földalatti járatba. Innen Észak-Nyugati sarokban találsz egy csontvázat és egy törött olvasópolcot. Keressél az olvasó polcnál és találsz egy kiszakadt oldalt, keresgélj a csontváznál is és megjelenik egy 34 szintű Zombi aki támadni fog, öld meg hogy megkaphasd a hátizsákját (backpack).
 3. 3 inventory helyre lesz szükséged hogy kinyithasd a táskát, ebben lesz egy kés (knife)egy Dragon Kupa (Dragon Head Inn tankard) és egy romlott étel (rotten food).
 4. Pont nyugatra tőled keress a sírkőnél, ezután használd a kést rajta és keress rá újra, találni fogsz egy benne egy fekete prizmát (black prism).
 5. Menj Yanille-be Watch Tower teleporttal vagy Ring of Duelling el Castle Wars telportot használva, itt menj a Pubba és mutasd meg a Dragon Kupát a bárosnak.
 6. Menj tovább a Magic Guild-hez, az épület előtt találsz egy harangot, csöngesd meg és megjelenik egy Mágus, beszélj vele és mutasd meg neki a fekete prizmát meg a kitépett oldalt.
 7. Miután beszéltél a mágussal menj Északra az egyik házba, menj fel a létrán és Nyugatra található szobában beszélj az ágyban fekvő emberel aki engedélyezi hogy keresgélj a szobájában. Keress a könyves polcon, a kis szekrényben és a fiókokban, találnod kell 3 könyvet ( HAM Book, Portraiture Book, Necromancy Book) és Papyrus-t. Használd a Papyrus-t az ágyban fekvő emberre és készíts róla egy Portrétet. Majd ezt vidd a pubba és mutasd meg a bárosnak aki aláírja és meg kell mutatnod a Mágusnak.
 8. Menj a Magig Guild-hez hívd elő újra a Mágust a haranggal és mutasd meg neki a képet, ad neked egy Potiont amit használnod kell az ágyban fekvő emberre, de az nem akarja elvenni így hát használd a Potiont a fiókos szekrényen lévő teába majd menj újra vissza a Mágushoz és beszélj vele.
 9. Innen menj vissza az ágyban fekvő emberhez aki átváltozott Ogre-vá a Potiontól és beszélj vele, elmondja hogy be kell szerezned két ritka Herbet Snake Weed és Rogues Purse.
 10. Lásd a Jungle Potion küldetést a herbek beszerzéséért, ezeket tedd bele a Vial of Water be és lesz belőle Relicym's balm.
 11. Ezt vidd a küldetés kezdőpontjánál található Uglag Nar neveztü Ogrenak, fizet érte 650gp-t és engedélyezi hogy használd a boltját.
 12. Beszélj újra Grish el ad egy ajtó kulcsot (Ogre Key).
 13. Menj újra le a lépcsőn az alaksorba, onnan pedig menj Nyugatra addig amíg látni fogsz két ajtót, menj be azokon, menj le a lépcsőn és keresgélj a sírkőnél megjelenik egy 111 színtű Ogre, Használd a Protect from Melee-t és öld meg, miután megölted dobni fog egy ogre műalkotást (Ogre Artifact) amit vissza kell vinned Grish-nek aki nagyon hálás lesz neked.

Gratulálok!

Zogre Flesh Eaters rewards.png