RsHun - Magyar Runescape Wiki:Névjegy

A RsHun - Magyar Runescape Wiki wikiből
Üdvözöllek az RsHun Runescape Tudásadatbázisában!

Az oldal célja

Az oldal azért jött létre hogy egymással meg tudjatok osztani a játékkal kapcsolatos hasznos információkat, és ezt szabadon bővíteni tudjátok.

Miért jó ez nekem?

Ha kezdő vagy itt megtalálhatsz sok információt a játékról, segítségeket, tippeket, ha pedig gyakorlott játékos vagy megoszthatod tapasztalataid, ötleteid, taktikáid másokkal, segíthetsz ezzel a társaidon.

Felhasználási feltételek

Csak valós információt ossz meg másokkal az oldalon, és azt lehetőleg részletes leírásban ne pár mondatban. A kisebb segítségekhez használd az RsHun Fórumát. Ha új leírást készítesz, vagy egy másikat szerkesztesz ügyelj a helyesírásra, és felelősséggel szerkeszd azt, a rosszindulatú károkozók ellen keményen fellépünk, bannolva lesznek az oldalról. A szerkesztéshez segítséget a Segítség oldalon találsz

Irányelvek

A wiki.rshun.hu (ezentúl:wiki) oldal azzal a céllal készült hogy ezentúl ide kerüljenek a magyar nyelvű leírások, folyamatosan bővülve, követve a játék bővülését. A wiki minden cikke, bármely klántag által szerkeszthető, biztosítva ezzel az objektivitást. Szintén az objektivítás érdekében (ha minél szélesebb réteg számára használhatóvá szeretnénk tenni, a tartalommal a nagy résznek egyet kell értenie) nem szabad személyes kijelentéseket tenni a wikin. Semlegesen, harmadik számban való írásra van szükség, hogy a sokak általi szerkesztés (mely a wiki egyik célja) után is érthető, átlátható, minden szerkesztő számára elfogadható (itt nem elsődlegesen a nyelvi problémákra kell gondolni). Ugyanezen ok miatt kéretik az aláírás mellőzése a szövegben. A laptörténetből így is kiderül, ki mennyit tett a cikkhez, kérdéseinkkel így is lesz kihez fordulni. Ha valamivel nem értünk egyet, de nem vagyunk benne biztosak, ne szerkesszük át a cikket, írjunk a vitalapba. Ha nem egyértelmű a helyes megállapítás, a cikkben szerepeljen mindkettő (pl.:'egyesek szerint' és 'mások véleménye'). A fenti célok eléréséhez az egész klánra szükség van. Nem muszály szerkesztési céllal felmenni, bármely leírás használata alatti ötleteid, más tapasztalataid is előreviszik a cikket. Ne lépj tovább a cikk szerkesztőjéről véleményt mondva magadban ha valami helytelen, hanem egyszerűen szerkeszd át. A tagokat ösztönözendő bizonyos szerkesztési szám mellett minden hónap legtöbbet/legjobbakat író/javító klántagja 200ks jutalomban részesül. A jelenlegi wiki cikkek nagy része még az oldalról került át, így nagy szükség van ezek wikihez módosítására és tartalmi frissítésére, szóval lehetőség akad bőven a pénz elnyeréséhez;).